Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESLA PureStar E60 – tyčový vysávač

2,8 5 hodnotení

TESLA PureStar E60 – tyčový vysávač

Tyčový vysávač TESLA PureStar E60 je ideálny nástroj na precízne upratovanie celej domácnosti. Vysávač disponuje tichým bezkefovým elektromotorom a kvalitnou batériou pre pohodlnú bezdrôtovú prevádzku. Na prvý pohľad vás zaujme precízne spracovanie a moderný dizajn v čierno-modrej farbe. Tyčový vysávač TESLA PureStar E60 je vybavený priestrannou nádobou na nečistoty s objemom 1 liter a o precízne zachytenie nečistôt sa postará cyklónová filtrácia s výstupným HEPA filtrom. Nízka hmotnosť a ergonomická rukoväť je zárukou pohodlnej manipulácie s vysávačom v každej situácii. Balenie tyčového vysávača TESLA PureStar E60 je dodávané s bohatým príslušenstvom, ako napríklad motorizovaná turbo kefa, rotačná kefa na čalúnenie či kefa 2 v 1.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača TESLA PureStar E60

  • Precízne spracovanie a moderný dizajn v čierno-modrej farbe
  • Špičkový bezkefový motor druhej generácie
  • Vysokokvalitná cyklónová filtračná technológia s HEPA filtrom
  • Nízka hmotnosť tyčového vysávača TESLA PureStar E60 zaistí pohodlnú manipuláciu
  • Veľká nádoba na nečistoty s objemom 1 liter
  • Turbo kefa s LED osvetlením pre pohodlné upratovanie ťažko prístupných priestorov
  • Bezdrôtová prevádzka s kvalitnou dobíjateľnou batériou
  • TESLA PureStar E60 s bohatým príslušenstvom

Tyčový batériový vysávač s elegantným spracovaním

Tyčový batériový vysávač TESLA PureStar E60 vás poteší precíznym spracovaním s moderným dizajnom. K dispozícii je nastaviteľná hliníková trubica, s ktorou pohodlne vyčistíte aj ťažko prístupné miesta. Tyčový aku vysávač TESLA PureStar E60 má bezdrôtovú prevádzku zaistenú kvalitnou batériou a nízka hmotnosť zaistí maximálny komfort aj pri dlhom používaní.

Tyčový akumulátorový vysávač TESLA PureStar E60 ponúka špičkovú filtráciu

Ak používate tyčový akumulátorový vysávač TESLA PureStar E60, oceníte cyklónovú technológiu filtrácie. Vďaka tejto filtrácii dochádza k neustálej rotácii vzduchu vnútri vysávača, čím spoľahlivo oddelí vzduch od nasatých nečistôt. Vzduch je následne filtrovaný cez výstupný HEPA filter, ktorý sa postará o precízne zachytenie aj veľmi jemných prachových častíc.

Tyčový aku vysávač disponuje výkonným motorom s úspornou prevádzkou

Tyčový aku vysávač TESLA PureStar E60 má veľmi tichú a zároveň efektívnu prevádzku, a to vďaka kvalitnému bezkefovému motoru druhej generácie. Motor navyše výrazne predlžuje životnosť vysávača a k dispozícii sú 2 nastaviteľné rýchlosti. Vyberať môžete z rýchlosti Standard a Turbo, ktorá je ideálna napríklad pre silne znečistené povrchy.

Tyčový vysávač TESLA PureStar E60 má nastaviteľnú turbo kefu

Tyčový vysávač TESLA PureStar E60 disponuje turbo kefou s LED osvetlením. Vďaka tomu s jeho pomocou pohodlne upracete ťažko dostupné miesta, ako napríklad priestory pod sedačkou či posteľou. S flexibilným systémom uchytenia možno navyše kefu natočiť do strán pre precízne upratovanie v rohoch miestností.

Priestorný zásobník na nečistoty

Vďaka objemnému zásobníku na nečistoty je upratovanie s tyčovým vysávačom TESLA PureStar E60 maximálne pohodlné. Zásobník má objem 1 liter, takže ho nie je potrebné často vysypávať. Po stlačení tlačidla na vysávači TESLA dôjde k vysypaniu nečistôt, takže je ich likvidácia rýchla a maximálne hygienická.

Tyčový batériový vysávač TESLA PureStar E60 s praktickým príslušenstvom

Tyčový batériový vysávač TESLA PureStar E60 je dodávaný v balení so širokým príslušenstvom. K dispozícii je motorizovaná turbo rotačná kefa pre precízne čistenie podláh a kobercov, motorizovaná mini turbo rotačná kefa na čalúnenie, kefa 2 v 1, štrbinová trubica a držiak na stenu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Suché čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov, Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 35 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 29,6 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Násada Hadica
Kefy Motorizovaná, Rotačná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, HEPA H13 filter

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 24 cm
Výška 105 cm
Hĺbka 22 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  TESTV536
Produktové číslo:  8594163277536

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19