Obnoviť stránku

TASSIMO JOY TAS4502

4,7 92 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TASSIMO JOY TAS4502


Príprava obľúbeného nápoja jediným stlačením

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak práve pre vás je určený automatický kapsulový kávovar Bosch TASSIMO JOY. Systém SmartStart umožní spustiť prípravu kávy jednoduchým stlačením tlačidla a načítaním čiarového kódu z kapsuly. O zvyšok sa už postará kávovar sám.


Kompaktný a elegantný dizajn kávovaru TASSIMO JOY TAS4502

Kávovar TASSIMO JOY TAS4502 na prvý pohľad zaujme kompaktnými rozmermi a nadčasovým dizajnom v čiernej farbe, ktorý podčiarkuje elegantná hlava a mriežka s lesklým chrómovaným povrchom. Na flexibilné využitie je kávovar vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky alebo poháre.


Jednoduchá obsluha kávovaru TASSIMO JOY

Kávovar TASSIMO JOY využíva špeciálne kapsuly T-Disc, vďaka ktorým pripravíte až 40 špecialít vrátane silného espressa, lahodného Caffé Crema, voňavého Cappuccina či Latte Macchiata. A nechýba ani výber nekávových nápojov ako je horúca čokoláda či čaj. Integrované LED ukazovatele vás informujú o stave prípravy kávy, takže vždy budete mať dokonalý prehľad.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia na prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievania prístroja na minimum. Pri príprave viacerých nápojov nie je nutné vodu ohrievať. Prenášaniu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

XL nádržka na vodu

Aj napriek kompaktnej veľkosť sa kávovar TASSIMO JOY môže pochváliť mimoriadne veľkou nádržkou na vodu, čo je obzvlášť užitočné pri príprave viacerých nápojov naraz. Vďaka tomu nemusíte dopĺňať nádobu vodou tak často. To znamená, že sa môžete plne sústrediť na svojich hostí a vychutnávať si svoje obľúbené nápoje.

Príprava nápoja jediným stlačením tlačidla

Príprava lahodných teplých nápojov s kávovarom TASSIMO je naozaj jednoduchá! Jednoducho vložte kapsulu T-Disc a spustite plne automatickú prípravu nápoja jediným tlačidlom. O všetko ostatné sa už kávovar postará sám.

Jednoduché čistenie

Prístroj vám sám oznámi, kedy je potrebné odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom

Nastaviteľná výška stojana na šálky

Na optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy pomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 1,4 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Tak budete mať vždy prehľad o spotrebe vody a nutnosti doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar Bosch Tassimo TAS4502 vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.

Vodný filtračný systém

Filtračný systém BRITA MAXTRA znižuje množstvo vápenca a chlóru na minimum, čím zaisťuje lepšiu arómu a lepšiu chuť v každej šálke. Filtračný systém tiež zaručuje dlhšiu životnosť spotrebiča.

Filtračná kazeta zadarmo

V balení je priložená jedna filtračná kazeta BRITA MAXTRA zadarmo.


Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 300 W
Tlak čerpadla 3,3 bar
Objem nádržky na vodu 1,4 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Automatické vypnutie

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo

Výbava

Príprava nápoja Výškovo nastaviteľný podstavec

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 33,3 cm
Šírka 23 cm
Výška 28,9 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAN3386g1
Produktové číslo:  TAS4502
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06