Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony WH-XB700 čierne

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-XB700 čierne


Sony WH-XB700 – elegantné a ergonomické slúchadlá so skvelým zvukom

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-XB700 sa pýšia elegantným a ergonomickým dizajnom čiernej farby. Vďaka veľmi pohodlným náušníkom ich môžete nosiť dlhé hodiny a hlava alebo uši vás nebudú bolieť. Slúchadlá majú aj vstavaný mikrofón, takže budú zároveň fungovať aj ako handsfree na spracovávanie hovorov, alebo ovládanie telefónu prostredníctvom hlasového asistenta. Kvalitnú reprodukciu zvuku zabezpečí 30 mm okrúhly neodymový reproduktor. K vášmu zariadeniu sa pripojíte pomocou NFC alebo Bluetooth verzie 4.2. Batéria udrží slúchadlá v prevádzke po dobu až 30-tich hodín, pričom ich úplné nabitie prebehne za 4 hodiny. Ku slúchadlám patrí aj odnímateľný kábel s dĺžkou 1,2 m s pozláteným stereo jackom.


Prednosti slúchadiel Sony WH-XB700 – čierne

  • Technológia EXTRA BASS pre výrazný a hlboký zvuk
  • Elegantný a ergonomický dizajn
  • Vstavaný mikrofón
  • Konektivita prostredníctvom NFC a Bluetooth
  • Vysoká kapacita batérie – 30 hodín
  • Možnosť využiť hlasového asistenta

Sony WH-XB700

EXTRA BASS

Slúchadlá disponujú technológiou EXTRA BASS, ktorá sa postará o výrazný a hlboký zvuk. Zároveň zlepší nízke frekvencie a pritom nijako nenaruší čisté vokály. Každá skladba, ktorú si prehráte, sa ponesie na vlnách dunivých rytmov.

Sony WH-XB700

NFC a Bluetooth

Dobrá konektivita je pre bezdrôtové slúchadlá základ. Sony WH-XB700 disponujú funkciou NFC na spárovanie jediným dotykom, takže sa stačí dotknúť iného zariadenia podporujúceho túto technológiu a môžete hravo prehrávať a streamovať hudbu. Ak vaše zariadenie nedisponuje funkciou NFC, tak k dispozícii máte ešte technológiu Bluetooth, ktorá zabezpečí bezproblémové a stabilné pripojenie.

Sony WH-XB700

Vysoká kapacita batérie

Batéria slúchadiel Sony WH-XB700 poskytuje dostatočné množstvo energie na až 30 hodín ničím nerušeného počúvania. Samotné nabíjanie potom zaberie iba 4 hodiny. Ak sú slúchadlá vybité a vy máte naponáhlo, nezúfajte. Rýchle 10 minút trvajúce nabitie totiž zabezpečí až 90 minút prehrávania vašej hudby.

Sony WH-XB700

Elegantné a pohodlné

Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby vyzerali dobre a zároveň boli maximálne pohodlné. Dizajn v jednotnej farbe je jednoduchý a elegantný. Náušníky majú mäkkú výstelku, takže ani pri dlhšom počúvaní vôbec netlačia a vy tak môžete pokračovať ešte ďalej. Benefitom je aj otočná konštrukcia na jednoduchšie a bezpečnejšie prenášanie.

Sony WH-XB700

Vstavaný mikrofón

So slúchadlami na hlave môžete bez ťažkostí prijímať hovory vďaka vstavanému mikrofónu. Multifunkčným tlačidlom na slúchadlách môžete hovory prijať a zase hravo prepnúť na hudbu. Rýchlo a jednoducho bez nutnosti dávať slúchadlá dole z uší.

Sony WH-XB700

Nastavenie je len na vás

S aplikáciou Sony|Headphones Connect si môžete nastaviť pre jednotlivé skladby zvuk podľa svojej chuti. Nastaviť si môžete nielen úrovne basov, ale si aj nastaviť rôzne režimy (klub, hala, aréna, vonkajšie prostredie).

Sony WH-XB700

Hlasový asistent

Vstavaný mikrofón vám umožní využívať ešte ďalšiu super vec – hlasového asistenta. Môžete tak nielen počúvať hudbu, ale okamžite sa spojiť s priateľmi alebo hľadať informácie a nastaviť si najrôznejšie pripomienky. Svoj deň tak môžete riadiť iba hlasovými príkazmi.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.2
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie NFC

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 103 dB/mW
Impedancia 37 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h

Hmotnosť

Hmotnosť 195 g
Kód:  RO980b4a
Produktové číslo:  WHXB700B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19