Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony Hi-Res WH-1000XM4, strieborno-sivé

4,7 322 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
329 €

Sony Hi-Res WH-1000XM4, strieborno-sivé

Mohlo by sa vám páčiť

Náhlavné bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM4 vám poskytnú nevídane kvalitné počúvanie pri zachovaní maximálneho pohodlia

Spoločnosť Sony predstavuje nové náhlavné bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM4 – tie sa vyznačujú nielen elegantným a čistým dizajnom s jednoduchým ovládaním pomocou dotykových plôch na náušníkoch, ale aj celým radom moderných a inteligentných funkcií. Zdokonalený QN1 čip umožní slúchadlám Sony WH-1000XM4 ešte lepšie pracovať s technológiou potlačenia okolitého hluku (ANC) a ponúknu vám možnosť nastaviť si túto technológiu podľa seba (pomocou aplikácie). K smart zariadeniu je možné bezkáblové slúchadlá Sony pripojiť pomocou Bluetooth 5.0 alebo jednoduchým dotykom vďaka NFC. Telefónne hovory je možné vybaviť úplne bez problémov a vo vysokej kvalite vďaka niekoľkým zabudovaným mikrofónom a technológiám HD Voice a Echo Cancellation. Bluetooth slúchadlá Sony WH-1000XM4 si dobre rozumejú aj s hlasovými asistentmi, takže môžete ovládať mobilný telefón svojím hlasom a nemusíte tak loviť svoj telefón po vreckách, či vyberať ho z kabelky. Vstavaný akumulátor bezdrôtových slúchadiel Sony sa postará o 38-hodinové počúvanie na jedno nabitie (30 hodín so zapnutou funkciou ANC). Maximálne pohodlie počas nosenia slúchadiel Sony WH-1000XM4 zabezpečí nastaviteľný hlavový most a komfortné náušníky.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sony WH-1000XM4, strieborno-sivé

Bezdrôtové slúchadlá sú v elegantnom strieborno-sivom farebnom vyhotovení

Bluetooth slúchadlá Sony WH-1000XM4 majú technológiu aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC)

S vašim zariadením môžete slúchadlá bez kábla prepojiť pomocou Bluetooth 5.0 alebo pomocou NFC

40mm meniče a Hi-Res audio zaistia skvelé zvukové podanie

Bezkáblové slúchadlá sa pohodlne nosia vďaka nastaviteľnému hlavovému mostu a mäkčeným náušníkom

Vychutnajte si komfortné hands-free telefonovanie vďaka viacerým zabudovaným mikrofónom a funkciám HD Voice a Echo Cancellation

Slúchadlá cez hlavu Sony WH-1000XM4 je možné jednoducho zložiť vďaka skladacej konštrukcii

Vstavaný akumulátor zabezpečí až 38 hodín počúvania bez zapnutého ANC, pri využívaní technológie aktívneho potlačenia okolitého hluku potom kapacita klesne na 30 hodín

Pomocou rýchleho nabíjania získajú náhlavné slúchadlá Sony WH-1000XM4 po 10 minútach nabíjania dostatok energie na 5 hodín počúvania

Súčasťou balenia sú slúchadlá, kábel na nabíjanie, audio kábel a adaptér na pripojenie v lietadle

Prednosti slúchadiel Sony WH-1000XM4

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Bluetooth slúchadlá Sony WH-1000XM4 majú dostatok energie na celý deň

Bluetooth slúchadlá Sony disponujú objemnou batériou, ktorá poskytne slúchadlám Sony WH-1000XM4 až 30 hodín počúvania na jedno nabitie pri využití technológie aktívneho potlačenia okolitého hluku. Ak budete mať túto funkciu vypnutú, kapacita stúpne až na hodnotu 38 hodín.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Jednoduché nastavenie slúchadiel Sony WH-1000XM4

S bezdrôtovými slúchadlami Sony WH-1000XM4 si užijete inteligentné počúvanie s adaptívnym nastavením zvuku.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Nebojte sa použiť svoj hlas

Buďte neustále v obraze a ovládajte napríklad svoj smartfón pomocou slúchadiel Sony WH-1000XM4 s využitím hlasových asistentov.

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony WH-1000XM4


Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Inovovaný čip QN1 zaistí ešte výkonnejšie ANC

Sony išlo v inovácii technológie ANC ešte o kus ďalej a do bezkáblových slúchadiel Sony WH-1000XM4 vložili úplne nový čip QN1, ktorý má špeciálny algoritmus na zlepšenie technológie potlačenia okolitého hluku. V aplikácii Sony Headphone Connect si budete môcť upraviť fungovanie potlačenia okolitého hluku tak, ako vám to bude vyhovovať. Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony WH-1000XM4 dokážu určiť, kde sa práve pohybujete, a ak budete chcieť, samy upravia funkciu ANC tak, aby eliminovala ruch vo vašom okolí.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Slúchadlá cez hlavu so SENSE ENGINE na adaptívne nastavenie zvuku

V inteligentnej aplikácii Sony | Headphones Connect máte na výber funkciu adaptívneho nastavenia zvuku. Táto vymoženosť dokáže automaticky detegovať vašu momentálnu činnosť a podľa toho prispôsobiť okolitý zvuk vašim potrebám. Nastavenie týchto profilov si môžete upraviť presne podľa svojich preferencií. Slúchadlá cez hlavu Sony WH-1000XM4 tak budú neoceniteľným spoločníkom nech už sa vydáte kamkoľvek.


Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Cestovanie

Nenechajte sa ničím rušiť a vychutnávajte si počas cestovania s bezdrôtovými slúchadlami Sony WH-1000XM4 vašu hudbu naplno.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Chôdza

Kráčajte isto so svojou obľúbenou hudbou v uchu, ale pritom nebudete mať problémy vnímať aj okolité prostredie. Nič vás tak so slúchadlami Sony WH-1000XM4 neprekvapí.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Čakanie

Nenechajte si ujsť žiadne kľúčové oznámenie a potlačte okolitý šum. So slúchadlami Sony WH-1000XM4 vám nič neunikne.



Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Náhlavné slúchadlá Sony WH-1000XM4 zvládnu obnoviť komprimované súbory v reálnom čase

Náhlavné slúchadlá Sony WH-1000XM4 vám umožnia vychutnať si vašu hudbu v prvotriednej kvalite, pretože dokážu obnoviť komprimované súbory v reálnom čase. Bezdrôtové slúchadlá Sony pracujú s technológiou Edge-AI, ktorá pomáha technológii DSEE Extreme vo zvýšení rozlíšenia digitálnych súborov. Takto vám bude umožnené obnoviť širokospektrálny zvuk, ktorý sa počas kompresie stráca.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Vezmite si slúchadlá bez kábla Sony WH-1000XM4 kamkoľvek so sebou

Slúchadlá bez kábla Sony majú praktickú skladaciu konštrukciu, vďaka ktorej ich môžete jednoducho zložiť a vziať kamkoľvek so sebou. V zloženom stave zaberú slúchadlá na Bluetooth Sony WH-1000XM4 menej miesta.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Užite si nielen skvelý zvuk, ale aj prvotriedne pohodlie

Vnútri slúchadiel Sony WH-1000XM4 sa ukrývajú 40mm meniče, ktoré vám zabezpečia prvotriedne zvukové podanie, a to aj vďaka podpore Hi-Res audia. Bezdrôtové slúchadlá Sony sú tiež kompatibilné s 360 Reality audio.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Bezkáblové slúchadlá Sony WH-1000XM4 si zapamätajú vaše obľúbené miesta

Počas používania sa bezkáblové slúchadlá Sony naučia rozpoznávať miesta, ktoré často navštevujete a automaticky prispôsobia nastavenie zvuku danému prostrediu a situácii.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Bluetooth slúchadlá na hudbu Sony spoznajú, čo robíte a prispôsobia sa danej situácii

Bluetooth slúchadlá na hudbu Sony WH-1000XM4 v sebe ukrývajú snímač priblíženia a dva snímače zrýchlenia, vďaka čomu poznajú, či ich máte nasadené na ušiach. Slúchadlá vďaka tomu prispôsobia prehrávanie tak, aby dochádzalo k maximálnej možnej úspore batérie.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Slúchadlá Sony WH-1000XM4 sa pýšia intuitívnym ovládaním a množstvom funkcií

Náhlavné slúchadlá Sony je možné jednoducho ovládať niekoľkými tlačidlami na mušliach, alebo jednoduchými dotykmi priamo na náušníku. Slúchadlá majú vo svojom repertoári mnoho funkcií na spríjemnenie ich používania a na dosiahnutie vášho maximálneho komfortu. Napríklad si môžete aktivovať Ambientný režim, ktorý zvýrazní okolité zvuky, takže pri prechádzaní po rušnej ulici budete vedieť napríklad o každom automobile, ktorý by mohol vyjsť spoza rohu. Ak sa budete potrebovať s niekým porozprávať a nechcete dávať slúchadlá Sony WH-1000XM4 dole z uší, stačí sa dotknúť mušle a aktivujte funkciu Speak to chat alebo Quick Attention. Vďaka tomu slúchadlá stlmia hudbu a vy tak zreteľne budete počuť osobu, s ktorou sa budete zhovárať.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Slúchadlá bezdrôtové Sony WH-1000XM4 ponúknu funkciu Multi-point connection a viac zabudovaných mikrofónov

Aby ste mohli vybavovať hands-free hovory v tej najlepšej možnej kvalite, majú slúchadlá bezdrôtové Sony WH-1000XM4 vo svojom repertoári technológie HD Voice a Echo Cancellation. Tieto funkcie spolu s viacerými zabudovanými mikrofónmi zabezpečia perfektne čistý prenos vášho hlasu. Slúchadlá cez hlavu Sony disponujú technológiou Multi-point connection, vďaka čomu ich môžete mať pripojené k viacerým zariadeniam súčasne a prepínať medzi nimi. Takže napríklad od počúvania hudby z vášho smartfónu môžete so slúchadlami Sony WH-1000XM4 prejsť na notebook, na ktorom vybavíte rýchlu pracovnú schôdzku.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Slúchadlá s mikrofónom bezdrôtové Sony WH-1000XM4 disponujú praktickým a štýlovým prepravným puzdrom

Ak chcete vyraziť na cesty a nemáte v pláne využívať slúchadlá s mikrofónom bezdrôtové Sony priamo na ceste, môžete ich bez problémov uložiť do elegantného a odolného cestovného puzdra, ktoré zaistí, aby sa Sony WH-1000XM4 dostali na miesto určenia v poriadku spolu s vami.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Obsah balenia bezdrôtových slúchadiel Sony WH-1000XM4

– Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM4
– Kábel na nabíjanie
– Audio kábel
– Puzdro
– Adaptér na pripojenie v lietadle
– Voucher na bezplatnú skúšobnú verziu 360 Reality Audio partnera hudobného servisu (nugs.net)

Bezdrôtové slúchadlá Sony Hi-Res WH-1000XM4

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, LDAC, SBC
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, NFC, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Otočné mušle, Puzdro v balení, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Citlivosť 105 dB/mW
Impedancia 40 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Funkcie Potlačenie ozveny

Batéria

Maximálna výdrž batérie 38 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Strieborná

Hmotnosť

Hmotnosť 254 g

Platforma

Platforma PC

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  RO972j0b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WH1000XM4S.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17