Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WD10T754DBH/S7

+ 20 rokov záruka na motor
1,6 3 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
817,90 €

SAMSUNG WD10T754DBH/S7

Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WD10T734DBH/S7 a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Samsung WD10T734DBH/S7 sa postará o rýchlejšie vyčistenie bielizne

Pranie vás už nebude zbytočne oberať o čas. Funkcia QuickDrive výrazne zníži dobu prania a technológia Q-Bubble zase vytvára ešte výkonnejšie bubliny, ktoré v kombinácii s dynamickou rotáciou bubna a dodatočnými dávkami vody zaručia, že prací prostriedok účinnejšie prenikne do látky a rýchlym spôsobom ju vyčistí.

Smart pranie pre smart domácnosť

Pomocou ultramodernej umelej inteligencie bude pranie hračkou. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie programov a režimov. Inteligentné ovládanie AI Control sa veľmi rýchlo naučí vaše návyky a upravuje podľa nich ideálne parametre a vhodné cykly prania. Pokročilé riešenie SmartThings vám potom ponúkne aj jednoduché riešenie problémov, informácie ohľadom cyklov, či tipy a triky pre ešte lepšie pranie.

Pridajte zabudnutú bielizeň

Zabudnutá ponožka v kúte kúpeľne už nemusí čakať na budúce pranie. Praktické a obľúbené dvierka Add Wash umožňujú nielen pridať do práčky Samsung WD10T734DBH/S7 zabudnuté kúsky bielizne počas pracieho cyklu, ale aj prací prostriedok, alebo aviváž. Dvierka využijete aj na opláchnutie, či odstreďovanie ručne praného oblečenia.

Čistenie vzduchom

Že sú na odstránenie nečistôt a pachov potrebné vysoké teploty vody a drahé chemické prípravky? Práčka Samsung WD10T734DBH/S7 s technológiou Air Wash vás presvedčí o opaku. Pokročilá funkcia odstraňuje nepríjemný zápach a 99,9 % baktérií pomocou obyčajného horúceho vzduchu. Vaša bielizeň bude vždy voňavá a hygienicky čistá.

Práčka plnená spredu Samsung WD10T734DBH/S7 sa pýši naozaj krátkou dobou prania

Ušetrite čas strávený praním bez akýchkoľvek kompromisov. Cyklus Super Speed dokáže vyčistiť várku bielizne za úžasných 39 minút. QuickDrive zabezpečí dynamický pohyb oblečenia a technológia Eco Bubble sa postará o skutočne výkonné čistenie. Riešenie Speed Spray potom urýchli odstreďovanie a skráti čas plákania.

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderná práčka Samsung WD10T734DBH/S7 myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Tichá práčka plnená spredu s 20-ročnou zárukou

Na práčku Samsung WD10T734DBH/S7 sa môžete spoľahnúť. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka so sušičkou Samsung WD10T734DBH/S7 sa vyznačuje aj nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 20-ročnú záruku.

Ani najvytrvalejšie škvrny nemajú šancu

Make up, tráva, víno, alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WD10T734DBH/S7 vždy vybrali voňavú a čistú bielizeň.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Informácie o stave, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie, Mobilná aplikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) E
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 377 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 52 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 6 kg
Kapacita práčky (pranie) 10,5 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 90 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 53 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 464 min (7,73 h)
Doba trvania (pranie) 240 min (4 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 25

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Quick Drive

Hmotnosť

Hmotnosť 80 kg

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,2 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  SAWM043
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WD10T754DBH/S7
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08