Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung S Pen Pro čierne

5 4 hodnotení
89,90 €

Samsung S Pen Pro čierne

Chcete si uľahčiť prácu s dotykovým zariadením a pohodlne písať, črtať si alebo pracovať? Dotykové pero Samsung síce nie je schopné vykonávať multi-touch gestá, v porovnaní s prstom je však oveľa presnejšie. Poháňa ho integrovaná batéria, ktorá dosahuje výdrž až 384 h. Opätovné nabíjanie dotykového pera vykonáte pomocou konektora USB-C. Jeho pasívna technológia neobsahuje žiadne rozšírené funkcie, ovládanie zariadenia je však oveľa presnejšie ako pri použití ľudského prsta. Na jeho činnosť navyše nie je potrebná žiadna batéria, bude tak neustále k dispozícii. Stylus Samsung je ideálnym inteligentným doplnkom pri práci s dotykovou obrazovkou.

Dotykové pero (stylus) Samsung S Pen Pro čierne Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti dotykového pera Samsung S Pen Pro čierne

  • Pasívna dotykové pero Samsung prinesie presnejšiu ovládateľnosť dotykového zariadenia
  • Jeho vstavaná batéria vydrží až 384 h
  • Na pravidelné nabíjanie využijete USB-C
  • Stylus na mobilný telefón a tablet
  • Na svoje fungovanie využíva operačný systém Android a Univerzálne
  • Na výrobu hrotu slúži plast
  • Dotykové pero sa prispôsobuje vynaloženému tlaku
  • O pripojenie k zariadeniu sa stará technológia Bluetooth
  • Vymeniteľný hrot dáva možnosť prispôsobiť stylus potrebám používateľa
  • Dĺžka stylusu Samsung sú 171 mm
  • Produkt má hmotnosť 30 g

Stylus Samsung zaistí komfort pri vašej práci

Dotykové pero Samsung komunikuje s prístrojmi s kapacitným displejom, ako je mobilný telefón a tablet, a skvele dokáže simulovať prácu na klasickom papieri. Na svoje fungovanie využíva operačný systém Android a Univerzálne. Stylus má špičku vyrobenú z kvalitného a odolného materiálu, ako je plast.

Dotykové pero (stylus) Samsung S Pen Pro čierne Screen

Veľkosť vhodná aj na cesty

Pri používaní stylusu Samsung oceníte pohodlnú a intuitívnu prácu na displeji. Dotykové pero sa prispôsobuje tlaku, ktorý vynaložíte pri kreslení či písaní. Výsledkom je presné znázornenie každého ťahu. Tenučká línia sa vytvorí jemným dotykom, pri silnom tlaku potom vznikne linka široká. Technológia Bluetooth zaisťuje jednoduché pripojenie k zariadeniu. Poskytuje dokonalé možnosti na kreslenie, písanie, výber textu a hranie hier. Vymeniteľný hrot umožňuje prispôsobiť stylus rôznym potrebám. Dĺžka dotykového pera Samsung je 171 mm. Výrobok váži 30 g.

Model tabletu:

Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 FE, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Tab Active 3, Galaxy Tab Active 2, Galaxy Note10+, Galaxy Tab A 8,0 2019 S Pen, Galaxy Note 10,1, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S6, Galaxy Z Fold3, S21 Ultra, Galaxy Note10 Lite, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab A 8,0 2016 S Pen, Galaxy Tab A 9,7 S Pen, Galaxy Tab A 8,0 2015 S Pen, Note Pro 12,2, Note 8,0, Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Flex2, Galaxy Book Flex S Pen, Galaxy Book Flex 5G, Galaxy Book 10,6, Galaxy Book 12,0, Chromebook Plus V2, Chromebook Pro, Notebook 7 spin, Notebook S51 Pen, Notebook 9 Pen a Notebook 9 Pro

Značka tabletu:

SAMSUNG

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Mobilný telefón, Tablet
Kompatibilita Android, Univerzálne
Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 FE, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Tab Active 3, Galaxy Tab Active 2, Galaxy Note10+, Galaxy Tab A 8.0 2019 S Pen, Galaxy Note 10.1, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S6, Galaxy Z Fold3, S21 Ultra, Galaxy Note10 Lite, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab A 8.0 2016 S Pen, Galaxy Tab A 9.7 S Pen, Galaxy Tab A 8.0 2015 S Pen, Note Pro 12.2, Note 8.0, Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Flex2, Galaxy Book Flex S Pen, Galaxy Book Flex 5G, Galaxy Book 10.6, Galaxy Book 12.0, Chromebook Plus V2, Chromebook Pro, Notebook 7 spin, Notebook S51 Pen, Notebook 9 Pen, Notebook 9 Pro

Hrot

Technológia Pasívna
Materiál Plast

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Vymeniteľný hrot
Výdrž batérie 384 h

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 171 mm
Hmotnosť 30 g

Spôsob nabíjania

Pripojenie USB-C
Kód:  WR6121a10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EJ-P5450SBEGEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04