Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Watch Active Black

4,5 72 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch Active Black

Inteligentné, štýlové i športové

Samsung Galaxy Watch Active sú moderné hodinky pre vášnivých bežcov, občasných športových nadšencov i milovníkov krásneho dizajnu. Či už vás zlákajú fitnesové funkcie na sledovanie vašich výkonov alebo možnosť jednoduchej výmeny remienka a motívov ciferníka, sú pre vás tou pravou voľbou.

Prispôsobia sa vášmu vkusu

Aj pri namáhavom tréningu si môžete dopriať štipku elegancie. Galaxy Watch Active budú vyzerať presne tak, ako si želáte. Úprava motívu na ich digitálnom ciferníku je totiž rovnako jednoduchá ako výmena ich remienka. Pri športe tak môžete dať prednosť dynamickému štýlu hodiniek a pevnému remienku, v spoločnosti zas klasickému a decentnému ciferníku so štýlovým remienkom. V balení získate aj dva remienky veľkosti L (130 mm) a S (150 mm).



Pre každodennú motiváciu

Smart hodinky od spoločnosti Samsung sú ideálnym partnerom na všetky druhy pohybových aktivít. Disponujú rozmanitými fitnesovými funkciami a podporujú aplikáciu Samsung Health, takže nastavenie denných cieľov je s nimi skutočne jednoduché - a upozornenie na ich splnenie o to príjemnejšie. Okrem toho nezáleží na tom, kam vás nohy počas tréningu zavedú. Integrovaný modul GPS pomôže s navigáciou, napríklad pri behu a vodoodolnosť s certifikáciou 5 ATM oceníte aj pri plávaní.


Nedajte stresu šancu

Galaxy Watch Active dokážu sledovať vašu tepovú frekvenciu, takže ju pri tréningu ľahko udržíte v ideálnych hodnotách. Zároveň vám vďaka tepovému senzoru pomôžu so zmiernením negatívnych účinkov stresu. Ak totiž spoznajú, že nie ste v pohode, poskytnú vám meditačné alebo dychové cvičenia na zníženie vašej stresovej hladiny. A vy sa o chvíľu opäť upokojíte.



Udržia vás v kondícii

Či už ste profesionálny športovec alebo chodíte behať rekreačne, inteligentné hodinky Galaxy Watch Active s aplikáciou Samsung Health sú pre vás ako stvorené. S ich pomocou získate prístup k rôznym fitnesovým funkciám a štatistikám, vďaka ktorým bude váš tréning omnoho efektívnejší alebo chvíľky strávené pohybom ešte príjemnejšie. Stačí jeden pohľad a zistíte počet prejdených krokov, tepovú frekvenciu alebo množstvo spálených kalórií.



Sledujú kvalitu spánku

Ak po náročnom dni zamierite do spálne, neznamená to, že s vami budú relaxovať aj vaše hodinky. Naopak, sú aktívne i počas noci. Monitorujú kvalitu spánku, aby vám po prebudení mohli ukázať praktický prehľad jeho jednotlivých fáz. Poskytnú vám tak užitočné informácie na úpravu každodenných návykov, čo vám v konečnom dôsledku prinesie kvalitnejší odpočinok.



Pohodlnejšie nabíjanie

Bez obáv môžete vyraziť aj na skutočne dlhé preteky. Samsung Galaxy Watch Active totiž na jediné nabitie dokážu nepretržite pracovať takmer dva dni. A keď kapacitu 45 hodín štandardnej prevádzky vyčerpáte, nie je nič ľahšie ako ich umiestniť na bezdrôtovú nabíjačku. Alebo na mobilný telefón Samsung Galaxy S10 s technológiou bezdrôtového zdieľania energie.



Aplikácie vždy na dosah

Nielen pri fyzickej aktivite potrebujete mať dôležité informácie ihneď na očiach. Preto Galaxy Watch Active využivajú užívateľské rozhranie Samsung One UI. To upravuje rozmiestnenie jednotlivých prvkov na ciferníku tak, aby ste kľúčové hodnoty či ovládacie prvky mali vždy okamžite na dosah. Pohodlné ovládanie hodiniek oceníte tiež pri spárovaní s telefónom a pri vybavovaní komunikácií. Samozrejmosťou je aj využívanie aplikácií - od hudobných prehrávačov až po fitnesových pomocníkov.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,1 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 40 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 25 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 90 h (3,75 d)
Bežná výdrž batérie 45 h (1,88 d)
Kapacita úložiska 4 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Remienok navyše
Kód:  SAAW0010a1
Produktové číslo:  SM-R500NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13