Obnoviť stránku

SAMSUNG DV90T6240LH/S7

+ 20 rokov záruka na motor
4,9 13 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
698,90 €

SAMSUNG DV90T6240LH/S7

Inteligentné sušenie pre Inteligentnú domácnosť


Vďaka ultramodernej umelej inteligencii bude sušenie v sušičke Samsung DV90T6240LH/S7 hračka. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie programov a režimov. Inteligentné ovládanie AI Control sa veľmi rýchlo naučí vaše návyky a upravuje na ich základe ideálne parametre a vhodné cykly sušenia. Pokročilériešenie SmartThings ponúka aj jednoduché riešenie problémov, informácie ohľadom cyklov či tipy a triky pre ešte lepšie výsledky sušenia.

Sušička bielizne Samsung DV90T6240LH/S7 s energetickou účinnosťou A+++

So sušičkou Samsung DV90T6240LH/S7 ušetríte nielen náklady na spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zabezpečuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička bielizne, ktorá sahonosíenergetickou účinnosťou A+++, ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.

Dokonale suché, hygienicky čisté

Doprajte si zdravotne vyhovujúce oblečenie, posteľnú bielizeň či detské plyšové hračky. Sušička prádla Samsung DV90T6240LH/S7 tkaniny nielen vysuší, ale aj dezinfikuje. Cyklus Hygiene Care využíva na odstraňovanie baktérií, roztočov a alergénov horúci vzduch, ktorý zbaví bielizeň 99 %nebezpečných zárodkov. Navyše dezinfikovať môžete ako suchú, tak aj mokrú várku tkanín.

Sušička Samsung DV90T6240LH/S7 má prispôsobiteľné otváranie

Do kúpeľne, chodby či technickej miestnosti – nech už sušičku Samsung DV90T6240LH/S7 umiestnite kamkoľvek, dokonale sa zosúladí s vaším domovom. Sušička na bielizeň je totiž vybavená praktickými priehľadnými dvierkami a sami sa môžete rozhodnúť, či ich budete otvárať doprava alebo doľava.

Perfektne suchá a nepokrčená bielizeň

Zabudnite na nudné žehlenie – po vybratí oblečenia zo sušičky Samsung DV90T6240LH/S7 ho môžete bez problémov hneď uložiť do svojej šatníkovej skrine. Stačí využiť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá po ukončení sušenia otáča bubon v prerušovaných intervaloch tak, aby zabránila nežiaducim záhybom a pokrčeniu.

Pokročilé senzorické sušenie

O bielizeň v sušičke Samsung DV90T6240LH/S7 sa naozaj nemusíte báť. Dozerá na ňu až trojica senzorov technológie OptimalDry, ktorá monitoruje vlhkosť bielizne a koriguje dobu sušenia pre tie najlepšie výsledky v najkratšom čase. Šetrí tak nielen energiu, ale aj samotné tkaniny, a zároveň vás upozorní, až nastane čas na vyčistenie výmenníka tepla.

Rýchla a jednoduchá údržba

Sušička bielizne Samsung DV90T6240LH/S7 bude slúžiť vám, nie vy jej. Je vybavená pokročilým filtrom 2 v 1 s dvojvrstvovým sieťovým filtrom, takže filter výmenníka tepla nie je potrebný. A až bude potrebné filter či výmenník tepla vyčistiť, pripomenie sa vám praktickou signalizáciou.

Vysušené rýchlosťou blesku

Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore? Pre sušičku Samsung DV90T6240LH/S7 žiadny problém – stačí ju vyprať a zvoliť program Dry 35', ktorý rýchlo a spoľahlivo vysuší až 1 kg bielizne za neuveriteľných 35 minút.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 63 dB
Spotreba energie 1,54 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Informácie o stave, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie, Mobilná aplikácia

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  SASU013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DV90T6240LH/S7
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09