Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RYZE Tello

4,2 53 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RYZE Tello

Tello je cenovo dostupný dron spoločnosti DJI. Tá na vývoji spolupracovala so spoločnosťami Ryze Techs a Intel. Cena však nie je to jediné, čím zaujme, ide o veľmi malý model, s ktorým prežijú veľa zábavy ako deti, tak aj dospelí. Jeho hmotnosť je iba 80 gramov. Celé ovládanie je zabezpečené prostredníctvom aplikácie Tello s prívetivým používateľským rozhraním. Bezchybný a stabilný prenos obrazu a všetkých vašich pokynov zabezpečujú dve výkonné antény SmartSwitch 2.


Kľúčové vlastnosti - Smart Dronte DJI Tello

  • Miniatúrne vyhotovenie a veľmi malá hmotnosť
  • Ideálny dron pre začiatočníkov
  • Kamera s HD rozlíšením a elektronickou stabilizáciou EIS
  • Funkcia bezpečného pristátia
  • Kompatibilný s VR okuliarmi

Dron s HD kamerou

Vo výbave drona DJI Tello nechýba ani kamera s HD rozlíšením (pri 30 snímkach za sekundu), fotografie vyhotovuje v rozlíšení 5 Mpx. Uhol záberu je 82,6° a nechýba ani EIS, teda elektronická stabilizácia obrazu. Funkcia EZ Shots umožní nahrávanie koordinovaných krátkych videí v režimoch Circle, 360° Up & Away. Samozrejmosťou je možnosť náhľadu FPV taktiež v HD rozlíšení, prenos je podporovaný do vzdialenosti až 100 metrov.


Ovládanie drona DJI Tello je také jednoduché

A ako začať? Stačí drona DJI Tello položiť na dlaň a zľahka ho vyhodiť do vzduchu, potom sa už stačí chopiť svojho mobilného telefónu a oddávať sa zábave s týmto úžasným dronom. Môžete vykonávať rôzne triky, vývrtky a mnohé ďalšie úkony. Ak budete chcieť pristáť, stačí opäť natiahnuť ruku a nastaviť dlaň. A ak budete chcieť zábavu posunúť ešte o kus ďalej, potom stačí nasadiť si VR okuliare a pustiť sa do sveta virtuálnej reality.



DJI Tello rozumie aj gestám

DJI Tello sa môže aj napriek svojej miniatúrnej veľkosti pochváliť až 13 minútovou výdržou vo vzduchu. O všetky výpočtové procesy a skvelý obrazový výstup sa stará procesor Intel Movidius Myriad 2 VPU. Myslené bolo aj na stratu spojenia medzi mobilným telefónom a dronom – v tomto prípade prichádza na rad technológia FailSafe, ktorá umožní bezpečné pristátie kvadrakoptéry.
Dron DJI Tello je programovateľný v programe Scratch – kódovací systém, ktorý vyvinula spoločnosť MIT. Tento softvér umožní ako deťom, tak aj dospelým naučiť sa programovať v zábavnej forme. V prípade, že sa budete považovať už za pokročilejšieho používateľa, pomocou sady Tello SDK možno priamo vyvíjať softvérové aplikácie pre DJI Tello.


Obsah balenia

  • Dron Tello
  • 8 vrtuliek
  • Súprava ochranných oblúkov
  • Batéria

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Pre začiatočníkov

Let

Ovládanie Ovládačom, Mobilom
Maximálna výška 30 m
maximálna rýchlosť 28 km/h
Doba chodu 13 min
Dosah prenosu 100 m
Dosah prenosu (CE) 100 m
Letové funkcie Autopristátie, Autoštart
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota 0 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa HD (1280 × 720)
Formáty videa MP4
Max. rozlíšenie fotografií 5 Mpx
Zorné pole 82,6 °
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Pamäť

Batéria

Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 1 100 mAh

Rozmery

Šírka (zložený) 9,25 cm (92,5 mm)
Dĺžka (zložený) 9,8 cm (98 mm)
Výška (zložený) 4,1 cm (41 mm)
Šírka (rozložený) 9,25 cm (92,5 mm)
Dĺžka (rozložený) 9,8 cm (98 mm)
Výška (rozložený) 4,1 cm (41 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 80 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona
Kód:  CVI516r
Produktové číslo:  CP.TL.00000040.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11