Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Reolink E1 Pro

4,5 10 hodnotení
70,27 €

Reolink E1 Pro

Inteligentné zabezpečenie domácnosti

Kompaktná interiérová kamera Reolink E1 Pro sa postará o dokonalé zabezpečenie domácnosti vďaka záznamu vo vysokom rozlíšení so širokým pozorovacím uhlom. Disponuje radom inteligentných funkcií vrátane detekcie pohybu pomocou PIR senzora, nočného režimu a vzdialeného ovládania cez mobilnú aplikáciu s možnosťou prístupu k záznamom odkiaľkoľvek na svete. Zariadenie podporuje dvojpásmové WiFi pripojenie (2,4 GHz a 5 GHz), vďaka čomu je zaistený spoľahlivý výkon sieťovej komunikácie.


Kľúčové vlastnosti WiFi kamery Reolink E1 Pro

  • 4MP Super HD rozlíšenie obrazu
  • Dual-band WiFi (2,4/5 GHz)
  • Zorný uhol 105° horizontálne a 47° vertikálne
  • Obojsmerná komunikácia
  • Režim nočného videnia
  • PIR pohybový senzor
  • Integrovaný zvukový alarm
  • Slot na pamäťovú SD kartu (karta nie je súčasťou balenia)
  • Ukladanie záznamov do cloudu Reolink
  • Kompatibilná s Amazon Alexa a Google Assistant
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Reolink (Android, iOS)
  • Možnosť montáže na stenu alebo na strop

4MP Super HD rozlíšení

4MP Super HD rozlíšenie

WiFi kamera zaznamenáva vysoko kvalitný obraz v detailnom Super HD rozlíšení, ktoré je oproti štandardnému 1080p záznamu oveľa jasnejšie a ostrejšie, takže vám neunikne žiadny dôležitý detail.

Široké pozorovací úhly

Pokrytie celej miestnosti

Reolink E1 Pro disponuje rotačným mechanizmom, vďaka ktorému zaznamená široké zorné pole 355° s možnosťou náklonu 50°. Poskytne tak celkový obraz monitorovaného priestoru, takže budete mať všetko pod úplnou kontrolou.

Nočný režim

Nočný režim

Sledujte každý pohyb svojho dieťaťa alebo domáceho maznáčika aj pri nízkej hladine osvetlenia. Kamera je vybavená infračervenými senzormi, ktoré sa postarajú o jasný záznam obrazu až na vzdialenosť 12 metrov.

obojsmerná komunikácia

Obojsmerná komunikácia

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru môžete v reálnom čase na diaľku komunikovať s rodinnými príslušníkmi, domácimi miláčikmi, alebo vystrašiť zlodeja. Pre obojsmernú komunikáciu stačí kameru prepojiť s mobilnou aplikáciou.

Mobilní aplikace Reolink

Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Bezplatná mobilná aplikácia Reolink umožní sledovať záznam obrazu v reálnom čase, prechádzať históriu nahrávok, naplánovať záznam, prijímať bezpečnostné notifikácie alebo aktivovať alarm v prípade nebezpečenstva. K dispozícii je tiež aplikácia pre operačný systém Windows a Mac OS.

Podpora hlasových asistentov

Podpora hlasových asistentov

Bezpečnostná kamera spolupracuje s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant, ktoré umožnia ovládať zariadenie pomocou hlasových príkazov. Ľahko tak zobrazíte záznam kamery na kompatibilnom zobrazovacom zariadení či televízore.


Možnosť nahrávania do cloudu

Nahrávky aktivované senzorom pohybu možno nahrávať či zálohovať do šifrovaného cloudu Reolink, takže získate prístup ku kritickým okamihom kedykoľvek a odkiaľkoľvek na svete. Záznamy možno tiež nahrávať na pripojenú pamäťovú SD kartu alebo do kompatibilného NVR záznamového zariadenia.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zorný uhol 355 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 76 mm
Výška 107 mm
Hĺbka 70 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol09
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E1 pro
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12