Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PocketBook 740 InkPad 3, tmavohnedý

4,6 85 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PocketBook 740 InkPad 3, tmavohnedý

Nadšených čitateľov čítačky PocketBook 740 InkPad 3 poteší dotykový 7,8" displej E Ink Carta a technológia SmartLight na prispôsobenie jasu a farby nasvietenia. Môžete si tiež vytvoriť individuálne nastavenie intenzity a farby nasvietenia, ktoré možno počas dňa jednoducho meniť. Čítačka PocketBook 740 Inkpad 3 má aj ďalšiu zaujímavú novinku, s funkciou Text to Speech, dokáže písaný text previesť do hovoreného slova.

Kľúčové vlastnosti čítačky PocketBook 740 Inkpad 3

  • 7,8" displej s prispôsobiteľným jasom a farbou nasvietenia
  • Rozlíšenie 1 404 × 1 872 pixelov (300 DPI)
  • Text-to-Speech  prevádzanie textu do hovoreného slova
  • 8 GB rozšíriteľná pamäť (microSD až 32 GB)
  • Podpora audiokníh a počúvania súborovo MP3
  • Bezdrôtové pripojenie na internet WiFinou
  • Podpora 17 najpoužívanejších formátov pre elektronické čítačky
  • Až mesiac bez nabíjania

Ebook reader s pamäťou pre viac ako 2 000 kníh

Vo vnútri čítačky PocketBook 740 Inkpad 3 pracuje dvojjadrový procesor s 1 GB RAMkou, čo zaručuje rýchlu odozvu. K dispozícii je tiež 8 GB vnútorná pamäť na dáta. Keby nestačili, môžete ju rozšíriť slotom micro SD  až 32 GB pamäťovou kartou a do čítačky PocketBook 740 Inkpad 3 následne uložiť viac ako 2 000 kníh.

WiFi alebo cloud? Pre PocketBook 740 Inkpad 3 nie je nič problém

S čítačkou PocketBook 740 Inkpad 3 nemusíte byť nutne pripojení k počítaču. Vďaka bezdrôtovému rozhraniu WiFi a kompatibilite s cloudovými službami si môžete ľubovoľný obsah stiahnuť priamo samotou čítačkou. Už po rozbalení nájdete v databáze niekoľko bezplatných elektronických kníh a tiež slovníky Abbyy Lingvo. Vstavaný senzor vám umožní čítačku uviesť do režimu spánku tým, že ju zatvoríte.

Prispôsobiteľná orientácia dotykového displeja

Po dizajnovej stránke vás PocketBook 740 Inkpad 3 zaujme hladko zaoblenými rohmi, ktoré kontrastujú s ostrými hranami. Stránky kníh môžete otáčať pomocou dotykovej obrazovky alebo tlačidlami pod displejom. Čítačku môžete navyše používať vo vodorovnej aj vo zvislej polohe, obsah obrazovky sa danej polohe samovoľne prispôsobí vďaka zabudovanému G-senzoru.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7,8 " (19,81 cm)
podsvietenie displeja Áno
Rozlíšenie QHD 1872 × 1404

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF, JPEG, PNG, BMP, TIFF

Jazyk

Jazyk používateľského prostredia Čeština, Slovenčina, Angličtina, Maďarčina, Nemčina, Ruština, Francúzština, Španielčina, Dánčina, Fínština, Estónčina, Hebrejčina, Chorvátčina, Taliančina, Litovčina, Lotyština, Holandština, nórčina, Poľština, Portugalčina, Rumunčina, ukrajinčina, Švédčina, Turečtina, Čínština

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Slovník, Organizér, Webový prehliadač
Výbava Dotykový displej, Senzor pohybu

Pamäť

Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Hnedá
Šírka 195 mm (19,5 cm)
Výška 136,5 mm (13,65 cm)
Hĺbka 8 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 210 g

Značka/model

Značka PocketBook
Model 740 InkPad 3
Kód:  MD050i50
Produktové číslo:  PB740-X-WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09