Obnoviť stránku

Nuki Combo 2.0

4,7 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nuki Combo 2.0

Inteligentný zámok s diaľkovým prístupom

So smart zámkom Nuki Smart Lock 2.0 už nemusíte zdĺhavo hľadať kľúče. Zariadenie komunikuje cez mobilnú aplikáciu Nuki App, ktorá umožní jednoduché odomykanie dverí prostredníctvom mobilného telefónu. Vďaka voliteľnej funkcii Auto Unlock navyše nemusíte vyťahovať telefón z vrecka či kabelky, stačí byť v dosahu zámku a dvere sa automaticky odomknú.
Súčasťou balenia je zariadenie Nuki Bridge pre diaľkové ovládanie zámku cez bezdrôtové WiFi rozhranie.


Kľúčové vlastnosti súpravy inteligentného zámku a WiFi bridge Nuki Combo 2.0

  • Smart zámok ovládaný cez mobilnú aplikáciu Nuki App
  • Jednoduchá montáž a jednoduché nastavenie
  • Certifikácia Airbnb a kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
  • LED svetelný kruh signalizujúci stav elektronického zámku
  • Napájanie batériami typu AA
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Funguje iba s vložkou, ktorá má prestupovú spojku
  • Kompatibilný so štandardnými gombíkovými a oválnymi cylindrami




Jednoduchá inštalácia

Inteligentný zámok Nuki Smart Lock 2.0 ľahko namontujete na vnútornú stranu dverí cez existujúcu cylindrickú vložku a kľúč. Podľa výšky cylindrickej vložky sa na ňu inteligentný zámok Smart Lock pripevní svorkami alebo nalepí na dvere. Kľúč sa otočí, akonáhle skonfigurujete svoj Smart Lock s mobilnou aplikáciou Nuki App.


Maximálne zabezpečenie

Nuki Smart Lock 2.0 využíva pokročilé šifrovanie pre komunikáciu s inteligentným telefónom a tiež spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy, čo dokladá bezpečnostný certifikát ZILLNER IT SECURITY. Keďže je zámok namontovaný na cylindrickú vložku z vnútornej strany dverí, je vylúčená akákoľvek neoprávnená manipulácia zvonka.


Mobilná aplikácia Nuki App

V mobilnej aplikácii Nuki App môžete vytvárať a spravovať individuálne prístupové práva pre jednotlivých členov domácnosti. Na výber máte trvalé, opakované alebo jednorazové oprávnenie. Na kontrolu zamknutia dverí je zámok vybavený inovatívnym snímačom Nuki, ktorý vás informuje o aktuálnom stave zámku (zamknuté/odomknuté).


Automatické odomykanie a zamykanie

Zámok ľahko odomknete či zamknete prejdením prsta na displeji vášho mobilu či hodiniek. Aktiváciou funkcie Auto Unlock sa inteligentný zámok Nuki Smart Lock automaticky odomkne pri detekcii mobilného telefónu v blízkosti senzora. Pre automatické zamknutie zámku pri odchode z domu je k dispozícii voliteľná funkcia Lock 'n' Go.


Ovládajte zámok na diaľku

Súčasťou súpravy je zariadenie Nuki Bridge, ktoré umožní inteligentný zámok pripojiť k vašej domácej sieti cez WiFi rozhranie a ovládať ho pomocou inteligentného telefónu kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Bez problémov tak v prípade potreby odomknete dvere na diaľku vášmu susedovi, remeselníkovi či členom rodiny. Taktiež získate dokonalú kontrolu nad tým, kto práve prišiel alebo odišiel.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Špeciálne funkcie geolokácia, zdieľanie prístupu, AirBnb certifikácia, offline fungovanie, monitoring príchodov a odchodov, možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov
Šifrovanie challenge-response
Kompatibilná vložka Štandardná vložka s prestupovou spojkou
Súčasť balenia WiFi bridge
Kód:  NUKa01
Produktové číslo:  220524

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04