Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Noctua NF-F12 PWM

4,9 173 hodnotení
22,90 €

Noctua NF-F12 PWM

Ventilátor Noctua NF-F12 PWM využíva sily jedenástich statorových usmerňovačov vzduchu a siedmich lopatiek integrovaného rotora.Vďaka nim precízne smeruje výstup vzduchu a skvele sa hodí pre radiátory vodného chladenia či veľké vežové chladiče procesorov.Obsahuje PWM reguláciu spoločnosti Noctua, ktorá zaisťuje automatické riadenie otáčok pri veľmi nízkej spotrebe elektrickej energie.Ventilátor je vybavený druhou generáciou špičkových SSO ložísk a ponúkne nevídanú strednú dobu bezporuchovej prevádzky presahujúcej 150 tisíc hodín (17 rokov!).To všetko pri vynikajúcom výkone, legendárne tichej prevádzky a všetkých ďalších skvelých vlastnostiach, ktoré ocenia skutoční počítačoví nadšenci.
Focused Flow Frame + Heptaperf rotor
Noctua NF-F12 PWM presne smeruje výstup vzduchu, čo ho robí ideálnym pre inštaláciu na radiátory vodného chladenia a veľké vežové chladiče procesorov.Focused Flow rám obsahuje jedenásť statorových usmerňovačov vzduchu, ktoré narovnajú a namieria vzduch, takže sa dosahuje vyššieho statického tlaku pri neporovnateľne nižších otáčkach.Maximálne tichého chladenia je zase docielené vďaka dokonale zladenému Heptaperf rotoru.Takmer bezhlučnej prevádzke napomáhajú aj integrované antivibračné podložky.
Špecializované tvarovanie + Vortex-Control zárezy
Statorové usmerňovače vzduchu sú skosené pod variabilným uhlom a špeciálne zárezy  rozdeľujú konce listov na dve časti a štiepia vytváraný hluk na širšie spektrum frekvencií.Obe funkcionality slúžia k jednému cieľu - počuť minimálny hluk, čo je to najpríjemnejšie pre ľudské ucho.
Inovatívne PWM IC regulácia s SCD
Noctua NF-F12 PWM podporuje plne automatickú reguláciu otáčok.Jej hlavnou prednosťou je hladký systém prenášania riadiacich impulzov (Smooth Commutation Drive - (SCD)), ktorý eliminuje nežiaduce skoky a prináša tichšiu prevádzku najmä pri nižšej rýchlosti rotácie.Ventilátor je navyše dodávaný s odporom Low-Noise Adaptor (LNA) pre zníženie maximálnej rýchlosti z 1500 na 1200 otáčok/min.Odpor môže byť využívaný ako pre zafixovanie rýchlosti na 1200 ot/min, tak pre zníženie maximálnej rýchlosti na 1200 ot/min.
Rozsiahla podpora pripojenia
Ventilátor je vybavený krátkym káblom s dĺžkou dvadsiatich centimetrov.Pomocou dodávaného 30centimetrového predlžovacieho kábla, ho ale pripojíte do  priestrannej skrine. Obidva káble sú plne opletené a Y štruktúra umožňuje pripojiť druhý NF-F12 k rovnakej PWM hlavičke pre automatickú reguláciu otáčok.
SSO2 ložiská
Rokmi preverené proprietárne ložiská Noctua boli ešte zdokonalené, aby vám zaistili najtichší možný chod.Noctua NF-12 je vôbec prvý ventilátor, ktorý využíva optimalizovaná ložiská SSO2.U druhej generácie je zadný magnet umiestnený ešte bližšie k osi a vďaka tomu ponúkne lepšiu stabilizáciu, precíznosť aj životnosť, čomu napomáha aj uloženie ložiska do masívneho mosadzného tela.
Parametre a špecifikácie:
Základné:
Ložisko: SSO2 (samostatne stabilizujúce sa olejové ložisko druhej generácie)
Geometria lopatiek: Heptaperf
Technológia rámu: Focused Flow
Rýchlosť (samostatne/s L.N.A): 1500/1200 ot/min.
Minimálna rýchlosť: 300 ot/min.
Prietok vzduchu (samostatne/s L.N.A): 93,4/74,3 m3/h
Hlučnosť (samostatne/s L.N.A): 22,4/18,6 dB (A)
Statický tlak (samostatne/s L.N.A): 2,61/1,83 mmH2O
Max.príkon: 0,6 W
Max.prúdový odber: 0,05 A
Napätie: 12 V
MTBF:> 150 tisíc hodín
Prevedenie:
Rozmery: 120 x 120 x 25 mm
Konektor: 4pinový s PWM reguláciou
Štandardné balenie:
Low-Noise Adapter (L.N.A.)
4pinový Y-kábel
30 cm predlžovací kábel
4 antivibračné kompenzátory
4 skrutky ventilátora

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vzduchom
Ďalšie vlastnosti PWM
Typ ložiska Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Rýchlosť ventilátorov

Minimálna rýchlosť 300 RPM
Maximálna hlučnosť 22,4 dB
Prietok vzduchu 54,97 CFM (93,4 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok
Priemer ventilátora 120 mm
Operačná voltáž 12 V

Rozmery

Veľkosť ventilátora 120 × 120 mm
Hĺbka 25 mm

Balenie

Počet ventilátorov v balení 1 ks

Konektory

Napájací konektor 4pin PWM
Kód:  CT255u
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  NF-F12-PWM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06