Obnoviť stránku

Nintendo Labo – Customisation sada

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Labo – Customisation sada

Nintendo sa ako vždy vydalo úplne iným smerom než všetci ostatní. Už v apríli dorazí netradičné rozšírenie navrhnuté exkluzívne pre platformu Nintendo Switch. Ide o úplne originálnu stavebnicu Nintendo Labo vytvorenú z kartónového papiera a ďalšieho príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti Nintendo Labo – Customisation set

  • Originálne príslušenstvo pre Nintendo Switch
  • Podporuje kreativitu a rozvoj zručnosti všetkých vekových kategórií
  • Súprava obsahuje samolepky, šablóny a lepiace pásky

Nintendo Labo očarí nielen deti

Stavebnica Nintendo Labo je určená predovšetkým deťom. Rapídne podporuje kreativitu a zručnosť, ktorá bude potrebná pri zostavení jednotlivých častí. Už z prvých ukážok je zrejmé, že sa Nintendo Labo trafí do vkusu aj starších generácií. Je obdivuhodné, ako sa Nintendu podarilo využiť multifunkčnosť Joy-Conov. Napríklad ich prepracovaný systém vibrácií je v rámci systému Nintendo Labo využitý úplne perfektne.

Customisation set

Nintendo Labo Customisation Set obsahuje súpravu pre prispôsobenie vašich Nintendo Labo výtvorov. Konkrétne ide o lepiace pásky, samolepky a šablóny písmen aj čísel.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Nintendo Switch
Kód:  NXHW125
Produktové číslo:  045496430825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04