Obnoviť stránku

NEDIS KAWK510EWT biela

4,7 8 hodnotení
44,90 €

NEDIS KAWK510EWT biela

Vysoko výkonným a funkčným pomocníkom pri varení kávy, či čaju pre vás a vaše návštevy sa stane rýchlovarná kanvica Nedis KAWK510EWT. Okrem skvelých vlastností ponúka aj štýlový dizajn tela s elegantným bielym vyhotovením, doplnený o ergonomickú drevenú rukoväť a podsvietený spínač. Výkonné výhrevné teleso s príkonom 2 200 W uvarí vodu takmer okamžite, pričom veľký objem 1,7 l vystačí až na osem šálok horúceho nápoja. Na podstavci budete môcť kanvicu Nedis KAWK510EWT otáčať o 360° a regulátor proti prehriatiu Strix® chráni spotrebič v prípade nechceného zapnutia bez prítomnosti vody. Filter vodného kameňa eliminuje usadeniny. Moderná biela kanvica Nedis KAWK510EWT sa stane skvelým pomocníkom vo vašej kuchyni a zároveň štýlovým doplnkom vášho interiéru.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Nedis KAWK510EWT

  • Rýchlovarná kanvica s veľkorysým objemom 1,7 l, s moderným bielym dizajnom s drevenou rukoväťou
  • Telo spotrebiča z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko čistí a vydrží časté používanie bez známok opotrebovania
  • Kanvicu Nedis KAWK510EWT môžete na základni otáčať o 360°
  • O prevádzke kanvice vás informuje podsvietený vypínač
  • Rýchle dosiahnutie bodu varu zabezpečuje príkon 2 200 W
  • Úplne odnímateľný filter vodného kameňa chráni kanvicu pred usadeninami
  • Rýchlovarná kanvica Nedis KAWK510EWT je chránená regulátorom Strix® proti prehriatiu v prípade nedostatku vody
  • Ochrana proti zapnutiu pri príliš nízkej hladine vody
  • O ľahké skladovanie sa postará navíjač kábla

Vďaka rýchlovarnej kanvici Nedis KAWK510EWT nebudú vaše návštevy musieť dlho čakať na horúci nápoj

Biela rýchlovarná kanvica Nedis KAWK510EWT sa okrem svojho nadčasového dizajnu pýši aj skvelou funkčnosťou. Vďaka veľkorysému objemu 1,7 l pojme dostatok vody až na osem šálok, takže aj hromadné návštevy občerstvíte čajom či kávou tak, aby nikto nečakal. Navyše sa voda vo výkonnej kanvici Nedis KAWK510EWT varí veľmi rýchlo a je minimalizované hromadenie vodného kameňa.

Moderný vzhľad bielej rýchlovarnej kanvice Nedis KAWK510EWT

Z rýchlovarnej kanvice Nedis KAWK510EWT nebude len skvelý pomocník vo vašej kuchyni, ale stane sa aj štýlovým doplnkom vášho interiéru. Kombinácia bieleho tela kanvice, drevenej rukoväti a nerezových a gumových doplnkov robí z kanvice Nedis KAWK510EWT dizajnový, odolný a predsa ľahko udržiavateľný spotrebič na rýchle varenie vody. Podsvietený vypínač vám poskytne informácie o tom, či je kanvica práve v prevádzke.

Pohodlná obsluha kanvice Nedis vďaka otočnej základni a ergonomickej rukoväti

S bezdrôtovou základňou, ktorá sa dá otáčať v rozsahu 360°, môže rýchlovarnú kanvicu Nedis KAWK510EWT pohodlne ovládať pravák aj ľavák. Ľahko tak nastavíte prúdenie pary tam, kam sa vám to bude práve hodiť. Navyše sa vám s ergonomicky tvarovanou drevenou rukoväťou bude pohodlne nalievať voda do šálok, aj keď bude kanvica Nedis KAWK510EWT úplne naplnená.

Vysoký výkon a ochrana proti prehriatiu i vodnému kameňu

Biela rýchlovarná kanvica Nedis KAWK510EWT disponuje skrytým vyhrievacím telesom s príkonom 2 200 W, ktoré sa postará o rýchle dosiahnutie bodu varu. Regulátor proti prehriatiu Strix® chráni kanvicu v prípade nechceného zapnutia bez prítomnosti vody. Úplne odnímateľný filter kanvice Nedis KAWK510EWT zabezpečí, že sa v spotrebiči nebude usadzovať nežiaduci vodný kameň.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NEDRK316
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KAWK510EWT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13