Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

4,8 102 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B450 TOMAHAWK MAX

           

Základná doska MSI B450 TOMAHAWK MAX

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom vyberte základnú dosku MSI B450 TOMAHAWK MAX s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu moderného procesora AMD Ryzen iz poslednej 3. generácie. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu.Model formátu ATX bude perfektným základom výkonného herného počítača.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

Podpora RAM s rýchlosťou až 4 133 MHz

Technické vylepšenia technológie DDR4 Boost umožňujú lepšiu stabilitu pri vyšších frekvenciách operačných pamätí. Užite si ďalšie zvýšenie výkonu, či už pri hraní alebo práci.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

Očarujúci zvuk

Užite si skvelý zvukový zážitok v hrách alebo pri sledovaní filmov. MSI Audio Boost prináša najvyššiu kvalitu zvuku vďaka použitiu audio súčiastok v prvotriednej kvalite. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a dominujte na bojovom poli.

MSI Mystic Light

Vytvorte si vlastné farebné majstrovské dielo s ľahkosťou. Jednoducho použiteľná aplikácia Mystic Light je k dispozícii v počítači, telefóne a tablete. Ponúka diaľkové ovládanie podsvietenia nielen základnej dosky, ale aj množstvo ďalšieho kompatibilného príslušenstva rôznych značiek.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

Moderné porty vrátane USB-C

Kopírovanie obľúbených hier, hudby a filmov cez USB nikdy nebolo rýchlejšie. Rýchle rozhranie USB 3.1 ponúka vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s! USB porty sú navyše vybavené funkciou Super Charger, ktorá umožňuje nabíjanie mobilných telefónov a tabletov. A to aj pri vypnutom PC.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

Bleskové nastavenie pre VR

Hardvér aj softvér musí byť v pohode na plynulý zážitok z VR. Jedným kliknutím v aplikácii MSI VR nastavíte všetky kľúčové komponenty na najvyšší výkon a zaistíte, aby iné softvérové aplikácie neovplyvnili vaše virtuálne dobrodružstvo.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

Aplikácia MSI X-Boost

Tento unikátny a jedinečný softvér umožňuje navýšenie výkonu akéhokoľvek úložiska alebo pripojeného USB zariadenia. Easy či Advanced mód, s oboma jednoducho dosiahnete až 20 % zvýšenie rýchlosti a tým aj lepšie odozvy systému a rýchlejšie načítanie hier.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Základné funkcie Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Chladiče mosfetov, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Tomahawk
Kód:  AA393e4c
Produktové číslo:  B450 TOMAHAWK MAX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17