Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI B360M MORTAR

4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B360M MORTAR

Chcete si postaviť zbrusu novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel najnovšej 8. generácie Coffee Lake? Potom vaše hľadanie končí. Základná doska MSI B360 Mortara vás nadchne nielen svojim dizajnom, ale predovšetkým celým radom atraktívnych funkcií. So svojimi možnosťami je vhodná pre zostavenie výkonných herných počítačov, ale bez možnosti pretaktovania CPU.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B360 Mortar

  • Moderná základná doska zaistí dlhodobú stabilitu vášho PC
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Intel Coffee Lake
  • Podpora Intel Optane Memory + slot M.2 PCIe 3.0
  • Ochrana grafických kariet proti ohýbaniu PCI-E Steel Armor
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému
  • Integrovaná technológia pokročilého osvetlenia MSI Mystic Light
  • Formát Micro ATX predurčuje dosku na použitie v malých skriniach

Ideálna pre CPU Coffee Lake

Doska MSI B360 Mortara podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktorú sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Ďalej nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii hneď dva porty v štandarde USB 3.1 Gen1 + s konektormi typu USB-A.

Stvorená pre hráčov

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka dvojici PCIe 16× slotov podporujúcich zapojenie 2-Way AMD CrossFire. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta, ktorá je optimalizovaná pre majstrovské online a LAN Parbat. S podporou použitej technológie Advanced Stream Detect 2.0 sa automaticky uprednostnia sieťové prenosy herných aplikácií, čo vedie k zníženiu doby odozvy a eliminuje tak nepríjemné lagy. K ovládnutiu bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk v štúdiovej kvalite sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892.

Certifikovaná doska pre eSporty

Každá doska série MSI Mortara je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online i offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B360

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Mortar
Kód:  AA393d5d
Produktové číslo:  B360M MORTAR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04