Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LOVI Ohrievač fliaš – biely

4,6 74 hodnotení
Cenová bomba
46,72 € Ušetríte 9,38 €

LOVI Ohrievač fliaš – biely

Praktický pomocník každej mamičky pri ohreve mliečka či príkrmov – to je ohrievač fliaš Lovi. Ideálnej teploty pokrmu pre vaše bábätko dosiahne behom pár minút a nezáleží ani na tom, či bolo jedlo v chladničke alebo malo izbovú teplotu. Vždy pokrm ohreje rovnomerne a rýchlo. Je kompatibilný s väčšinou fľaštičiek, ktoré sú dostupné na našom trhu. Disponuje funkciou automatického vypnutia v režime HOT. Ohrievač disponuje prehľadnou obrazovkou, vďaka ktorej je ovládanie veľmi jednoduché. Ohrievač fliaš Lovi v bielej farbe vám ponúkne hneď 4 funkcie v troch módoch. Súčasťou balenia je aj odmerka na vodu. Príprava pokrmov pre vaše dieťatko bude hračka a vy sa môžete plne venovať svojmu bábätku.

Kľúčové vlastnosti ohrievača fliaš Lovi – biely

  • Rýchly ohrev bez ohľadu na teplotu pokrmu
  • Rovnomerné ohrievanie
  • Kompatibilný s väčšinou fľaštičiek
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Prehľadná obrazovka a jednoduché ovládanie
  • Súčasťou balenia je odmerka na vodu
  • 4 funkcie v troch módoch – ohrev, rozmrazovanie, sterilizácia, udržiavanie teploty
  • Ohrievač fliaš Lovi je v bielom vyhotovení

4 funkcie v troch módoch

Moderný a multifunkčný. Taký je ohrievač fliaš Lovi. BOTTLE mode ohreje tekutinu vo fľaši či rozmrazí pokrm v skladovacom vrecku. Mlieko či príkrm pre vaše bábätko udrží teplé až po dobu 10 hodín. HOT mode zaručí rýchly ohrev jedla a sterilizáciu fliaš či príslušenstva. DINNER mode udrží pokrm v požadovanej teplote až na 3 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Digitálny, Funkcia rozmrazovania, Funkcia rýchla sterilizácia, Viac stupňov ohrevu, S displejom, Veľmi jednoduché použitie, Funkcia udržovania teploty

Typ

Typ 2 v 1, ohrievač a sterilizátor
Napájanie Do klasickej zásuvky

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BABY8940
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903407770512
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18