Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jabra Evolve 65 MS Stereo

4,6 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jabra Evolve 65 MS Stereo


Jabra Evolve 65 Stereo je profesionálna bezdrôtová náhlavná stereo súprava, ktorá je určená predovšetkým pre tých, ktorí kvalitnú a káblami nezviazanú komunikáciu po internete potrebujú k svojej každodennej pracovnej činnosti. Spoločnosť Jabra sa preto postarala o to, aby každá súprava bola vyrobená z tých najlepších možných materiálov, disponovala špičkovou kvalitou zvuku a radom optimalizovaných funkcií, ktoré pozdvihnú vašu komunikáciu na novú úroveň. Popustite uzdu svojej kreativite a používajte inteligentné mobilné telefóny a tablety k nikdy nekončiacej komunikácii, ktorá váš biznis pozdvihne k nebeským výšinám.


Luxusní mikrofon s eliminací hluku
 

Partner pre efektívnejšie konverzáciu

Model Jabra Evolve 65 je navrhnutý tak, aby vám za pomoci digitálneho spracovania signálu DSP zaistil lepšie hovory vďaka reproduktorom, ktoré boli optimalizované na prenos hlasu. Jeho pýchou je rozhodne mikrofón s funkciou potlačenia šumu, vďaka čomu efektívne eliminuje hluk, spôsobený VOIP aplikáciami, či šumom signálu. Vďaka tomu sa vy, či vaši zamestnanci budú môcť plne sústrediť na to, čo je skutočne dôležité - teda na komunikáciu so zákazníkmi a obchodnými partnermi. S ohybným ramienkom mikrofónu si následne každý užívateľ bude môcť náhlavnú súpravu nastaviť podľa svojich potrieb, čím dôjde k ďalšiemu nárastu pracovnej efektivity.

Komunikace bez omezení
 

Komunikácia bez limitov

Predstavte si potenciál efektívnej komunikácie, ktorá úplne postráda akékoľvek drôtové pripojenie. S Jabra Evolve 65 o umiestnení svojho pracoviska rozhodujete vy, nie úloha samotná. S bezdrôtovými technológiami Bluetooth a NFC možno súpravu ľahko pripojiť k PC, inteligentnému telefónu, či tabletu, vďaka čomu budete môcť konverzovať v podstate odkiaľkoľvek a to skutočne dlho - až celých 10 hodín. Možnosti sú v podstate neobmedzené.

Zostaňte sústredení

Vďaka dôrazu, ktorý bol kladený na dokonalé prispôsobenie náhlavnej súpravy ruchu kancelárie, disponuje táto unikátna súprava aj špeciálnym indikátorom činnosti (Busy Light), ktorý ostatných kolegov informuje o okamihoch, kedy ste zrovna zabraní do hovoru s klientmi, a kedy ste dostupní pre nich a ich otázky.

Speciální indikátor činnosti uživatele
 

Zostaňte flexibilní

S Jabra Evolve 65 MS Stereo získate nielen prvotriednu zvukovú kvalitu, ale aj unikátnu riadiacu jednotku, ktorá poskytuje ľahký prístup k najčastejšie používaným funkciám, napríklad na ovládanie hlasitosti, či stlmenie všetkých zvukov naraz. Okrem toho možno jej prostredníctvom rovno prijímať a ukončovať hovory, vďaka čomu sa zvyšuje celková flexibilita a efektivita v priebehu pracovnej činnosti a vy sa budete môcť lepšie sústrediť na samotný obsah konverzácie, nie na technické okolnosti. S bezdrôtovými technológiami Bluetooth a NFC možno neskôr súpravu ľahko pripojiť k PC, inteligentnému telefónu, či tabletu, vďaka čomu budete môcť konverzovať v podstate odkiaľkoľvek a to skutočne dlho - až celých 10 hodín.

Svoboda bez drátů
 
Certifikováno pro byznys
 

Optimalizované pre Microsoft Lync

Bluetooth súprava Jabra 65 MS Stereo je takisto úplne optimalizovaná pre použitie s balíkom Microsoft Lync, vďaka čomu je jej riadenie v rukách skúseného administrátora skutočnou hračkou. Samozrejmosťou je v tomto profesionálnom segmente tiež plnohodnotná certifikácia Skype for Business, takže budete môcť volať jednoducho skutočne komukoľvek, či už je zrovna na mobilnom telefóne, či online. Pripojenie následne prebieha prostredníctvom technológie Plug & Play, takže iba pripojíte - a ste plne funkční.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth a NFC pre jednoduchú komunikáciu bez káblov
  • Optimalizovaný pre hlasovú komunikáciu
  • Reproduktory s Hi-fi / Wideband charakteristikou pre realistickú reprodukciu zvuku
  • Digitálne spracovanie zvukového signálu DSP
  • Koženkový náušník pre komfortné nosenie
  • Jednoduché pripojenie cez USB
  • Praktická riadiaca jednotka pre prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti
  • Certifikácie Microsoft Lync a Skype for Business pre jednoduchú správu
  • Mikrofón s funkciou potlačenia hluku, vďaka čomu je sústredenie prevedené na samotný hovor
  • Funkcie PeakStop pre vyrovnávanie hladín hovoru a jednotlivých zdrojov zvuku
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth, Bluetooth s donglom

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Certifikácia MS Teams, Avaya, Cisco

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz

Hmotnosť

Hmotnosť 111 g

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JAB7400b1a
Produktové číslo:  6599-823-309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07