Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gallet BOU700D Livarot

4,2 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU700D Livarot

Nastavenie teploty podľa potreby

Kanvica je vybavená inteleigentnou funkciou regulácie teploty. Záleží od druhu pripravovaného nápoja, keďže inú teplotu na lúhovanie vyžaduje zelený čaj, inú zasa napríklad káva, alebo rôzne instantné nápoje či jedlá. Pomocou tlačidiel na rukoväti si navolíte požadovanú teplotu a funkcie, ktoré sa zobrazia na LCD displeji. V závislosti od teploty vody sa pri prevádzke mení farebné osvetlenie vodoznaku.


Funkcia KEEP WARM

Vďaka funkcii KEEP WARM dokáže kanvica udržiavať nastavenú teplotu až 60 minút po ukončení ohrevu. Nestane sa teda, že si budete musieť vodu opakovane prihrievať ak náhodou zabudnete alebo budete zaneprázdnení inou činnosťou, zatiaľ čo kanvica ukončila ohrev.
S príkonom 2 200 W bude ohrev vody veľmi rýchly aj pri úplnom naplnení objemu, ktorý je 1,5 litra.


Bezpečnosť na prvom mieste

Trojnásobný bezpečnostný systém zaistí aktiváciu bezpečnostnej poistky pri nebezpečenstve prehriatia alebo pri zdvihnutí kanvice z podstavca. Filtračné sitko proti usadeninám vodného kameňa je ľahko vyberateľné a umývateľné, čo zaistí jeho ľahkú údržbu. Rýchlovarná kanvica sa vám bude vďaka antikorovej povrchovej úprave a tvaru zaoblenia ľahko udržiavať v čistote.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  GALRK014
Produktové číslo:  GALBOU700D

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06