Obnoviť stránku

Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D čierny

4,6 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D čierny

Instantné fotografie sa po rokoch opäť dostávajú k slovu, a to hneď v podobe zaujímavého prístroja Fujifilm Instax Mini 90. Princíp instantnej fotografie je pomerne jednoduchý, po exponovaní snímky držíte v priebehu niekoľkých málo okamihov v ruke hotovú fotografiu, ktorú môžete prezentovať okolitému svetu alebo ju naopak niekomu podarovať. Fotoaparát používa špeciálne fotografické papiere, ktoré sa aj s kazetou zasúvajú do prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny fotoaparát s instantnou tlačou fotografií
  • Fotografie sú v rozmere 62 × 46 mm
  • Zaostrenie od 30 cm (režim makro)
  • Lákavý dizajn
  • Možnosť nastavenia jasu tlače farieb
  • Rýchlosť uzávierky 1/400 s
  • Blesk s redukciou červených očí
  • Napájanie pomocou Li-ion batérie NP-45A

Štýlový kúsok s množstvom praktických funkcií

Telo má dobrý tvar a pekne sadne do ruky. Nájdete na ňom minimálne množstvo ovládacích prvkov, čo sa kladne odráža na jednoduchosti ovládania. Na prvý pohľad zaujme výrazné okružie objektívu, vedľa neho blesk a spúšť s integrovaným vypínačom. V časti vedľa spúšte je umiestnený veľmi jednoduchý priehľadový hľadáčik.
Instax Mini 90 ponúka množstvo režimov fotografovania, ktoré sú upravené podľa rôznych scén. Umožňujú tak čo najrealistickejšie vyhotovenie fotografií. Navyše tento fotoaparát automaticky detekuje stupeň jasu a sám si volí ideálne množstvo svetla blesku a dobu expozície. Táto funkcia umožňuje zachovať prirodzený jas aj v interiéri, kde sa obvykle vyskytujú problémy s príliš tmavým pozadím. Na tomto fotoaparáte ďalej prekvapí veľmi nízka spotreba energie, ktorá je čerpaná z Li-ion batérie NP-45A.

Okamžitá fotografia je späť!

Po vyfotení sa v priebehu okamihu vysunie fotka a k jej plnému vyvolaniu dôjde v priebehu pár minút. Sami sa presvedčte, že Fujifilm Instax Mini 90 dokáže robiť fotografie, ktoré nie sú len pozostatkom doby minulej, ale stále živý a zábavný spôsob zachytenia vašich životných okamihov.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 9,19 cm
Výška 11,34 cm
Hĺbka 5,72 cm
Hmotnosť 296 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Vstavaný blesk

Snímač

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 60 mm
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 30 cm

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Manuál

Rozmery tlačenej fotografie

Šírka 46 mm
Výška 62 mm
Kód:  OF1105a
Produktové číslo:  16404583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07