Obnoviť stránku

EQUES VEIU MINI 2 gray

2,7 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EQUES VEIU MINI 2 gray

Prvotriedna bezpečnosť a moderné technológie

Digitálny priezor na dvere EQUES VEIU MINI 2 je určený všetkým, ktorí chcú svedomito ustrážiť vstup do svojho domova. WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 v elegantnom sivom vyhotovení ocenia predovšetkým náročnejší používatelia preferujúci variant s používateľsky intuitívnym ovládaním a kompaktným dizajnom. Priezor vám ponúkne nepretržité monitorovanie každého diania pred vchodovými dverami. Po stlačení tlačidla zvončeka alebo detekcii pohybu pred dverami dôjde k automatickému vytvoreniu záznamu a upozorneniu používateľa prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Hlavné prednosti dverného priezoru EQUES VEIU MINI 2 gray

  • Kvalitný a praktický priezor EQUES VEIU MINI 2 s kamerou a uhlom natáčania až 160°
  • Možnosť vytvárania fotografií aj videozáznamov osôb stojacich pred dverami
  • Dotykový displej s uhlopriečkou 4,3"
  • Slot na MicroSD kartu (až 32 GB)
  • Priezor v univerzálnom sivom vyhotovení
  • Nabíjacia batéria s výdržou až 40 dní nepretržitého nahrávania
  • Možnosť spárovania s mobilnou aplikáciou (iOS, Android)
  • Jednoduchá a rýchla montáž aj bez úprav dverí
  • Cloudové úložisko zadarmo

Dlhá výdrž batérie

Digitálny WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 je napájaný pomocou nabíjacieho lítiového akumulátora s kapacitou 5 000 mAh, ktorý vydrží až 40 dní nepretržitej prevádzky. EQUES VEIU MINI 2 disponuje aj vstupom pre pamäťovú microSD kartu na uloženie nasnímaných videozáznamov a fotografií.

Inštalácia priezoru EQUES VEIU MINI 2 je veľmi jednoduchá

Zariadenie môže byť nainštalované takmer na akékoľvek dvere. Samotná montáž nezaberie viac ako 10 minút a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie, ani dodatočné a zložité úpravy dverí či inštaláciu kabeláže. Na prenos dát do mobilného zariadenia sa využíva domáca WiFi sieť, ktorá zaručuje rýchle a bezpečné streamovanie videa v pásme 2,4 GHz.


Flexibilné použitie a používateľsky prívetivé ovládanie

Digitálny WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 sa skladá celkom z dvoch častí – vnútornej a vonkajšej. Vonkajšia časť disponuje kamerou s rozlíšením 2 Mpx, pohybovým PIR senzorom, tlačidlom zvončeka, mikrofónom, reproduktorom a infračervenou diódou, ktorá zaistí kvalitný nočný záznam. Vnútorná časť je vybavená ovládacím tlačidlom, reproduktorom a farebným dotykovým LCD displejom s veľkosťou 4,3".

EQUES VEIU MINI 2 – univerzálny strážca

Kamera vyhotovuje záznam s uhlom záberu až 160° a nedovolí nahliadnutie do priestoru vášho bytu tak, ako je to pri bežných priezoroch. Môžete sa teda zakaždým rozhodnúť, či chcete návštevníka pustiť do bytu alebo si len úplne potichu a diskrétne vytvoriť jeho záznam. Po stlačení tlačidla alebo detegovaní pohybu predo dvermi priezor EQUES VEIU MINI 2 automaticky vytvorí záznam.

Záznam na kartu alebo do cloudu

Úložisko priezoru EQUES VEIU MINI 2 môžete rozšíriť až o 32 GB veľkú pamäťovú kartu a významne tak zvýšiť počet zaznamenaných súborov. Navyše možno využiť cloudové úložisko zdarma poskytované ku všetkým WiFi priezorom EQUES. Ovládanie zariadenia je rýchle, jednoduché a intuitívne. Priezor umožňuje streamovanie videa v pásme 2,4 GHz.

Obsah balenia digitálneho priezoru EQUES VEIU MINI 2

  • 1× vnútorná časť (monitor)
  • 1× vonkajšia časť (kamera)
  • 1× držiak
  • 1× dokovacia stanica
  • 1× USB adaptér
  • 1× sada skrutiek
  • 1× používateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Funkcie

Funkcie s nahrávaním, s kamerou
Kód:  SafeHM03
Produktové číslo:  VEIUMINI_2-GR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14