Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX - Bezpečnostná prívodná hadica, 1,5 m E2WIS150A2

4,9 30 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ELECTROLUX - Bezpečnostná prívodná hadica, 1,5 m E2WIS150A2

Bojíte sa, že jedného dňa prídete domov a budete mať vytopenú kúpeľňu? No kým sa stihnete pustiť do upratovania, začnú vám na dvere klopať vytopení susedia? Predíďte nepríjemnostiam vďaka prívodnej hadici spoločnosti Electrolux. Hadica je vybavená ventilom, ktorý reaguje na kontakt s vodou a okamžite sa uzavrie v prípade jej úniku. Večnú životnosť síce nezaručuje, na opotrebovanie vás však upozorní červený optický indikátor. Nenechávajte nič na náhodu. Drobná investícia do bezpečnostnej hadice vám v budúcnosti ušetrí úhrady škôd nielen vo vašej, ale aj cudzej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranný ventil
  • Indikátor upozorňujúci na nutnosť výmeny
  • Dĺžka 1,5 m
  • Prípojky, sitko
  • Certifikácia IMQ, VDE, WRAS
 

Parametre a špecifikácia

Typ hadice

Typ hadice Napúšťacia
Kód:  ELUXAC0063
Produktové číslo:  E2WIS150A2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17