Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X

5 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X

Vstavaná rúra ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojím moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je kuchynská rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Je vybavená tiež teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry na pečenie ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Funkcia SteamBake kombinujúca vlhkosť a suché teplo
  • Rúra ELECTROLUX EOD6C71X s katalytickým čistením
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Súčasťou zabudovanej rúry vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • Nastavenie teploty podľa funkcie pečenia
  • S detským zámkom aj zámkom funkcií
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Rozmery:
59,6 × 59,4 × 56,9 cm

Dokonalé prepečenie vďaka SteamBake

Za pomoci funkcie SteamBake pripravíte nadýchané muffiny i koláče. Dozlatista upečiete kurča, lasagne alebo vynikajúcu rybu. Stlačením jediného tlačidla dosiahnete rovnomerného prepečenia, chrumkavej kôrky aj vláčneho cesta, a to za použitia pary. Kým vlhkosť podporuje lepšie kysnutie cesta, suché teplo vytvorí zase zlatistú kôrku.

Teplotná sonda na dosiahnutie dokonalých výsledkov

Pomocou teplotnej sondy vždy zistíte presnú informáciu o teplote vášho pokrmu priamo v jeho strede. Vďaka tomu budete presne vedieť, kedy už je pokrm hotový a pripravený na servírovanie.

Jednoduchá údržba kuchynskej rúry ELECTROLUX EOD6C71X vďaka katalytickému čisteniu

Katalytické čistenie udrží rúru ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X ako novú, a to bez namáhavého čistenia. Samočistiaca technológia sa automaticky spustí, keď teplota v rúre dosiahne 250 °C, a zbaví ju mastnoty i ostatných nečistôt.

LED displej na jednoduché nastavenie a inteligentné funkcie

Inteligentný LED displej navrhuje správnu teplotu na základe toho, akú funkciu pečenia ste zvolili. Môžete tak nechať nastavenie teploty podľa návrhu rúry čiteplotu aj čas spustenia nastaviť ručne. Okrem toho je rúra vstavaná ELECTROLUX vybavená tiež detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, aj zámkom samotných funkcií. Samozrejmosťou je integrovaná minútka, odčítanie času aj automatické vypnutie.

ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6C71X – vstavaná rúra s praktickými funkciami

Rúra na pečenie vstavaná ELECTROLUX EOD6C71X je vybavená mnohými praktickými funkciami, s ktorých pomocou dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný i horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké teplovzdušné pečenie i rozmrazovanie – stačí si len vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Rúra navyše umožňuje možnosť pečenia na 3 úrovniach naraz a v jej vybavení nechýbajú vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný plech asmaltovaný odkvapkávací pekáč.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 480 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,6 cm
Hĺbka 56,9 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l
Kód:  FBT6101m
Produktové číslo:  EOD6C71X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04