Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dino Drevené puzzle – Krteček

5 3 hodnotení

Dino Drevené puzzle – Krteček

Kto by nepoznal Krtka – sympatickú postavičku z rozprávok pre deti? Svojou naivnou úprimnosťou si dokáže získať nielen deti, ale aj dospelých, ktorí si ho často z doby detstva dobre pamätajú. Či už príbeh o tom, ako si ušil krásne nohavice s vreckami alebo napríklad o jeho trampotách so žuvačkou či trebárs dáždničkom. Deti poznajú krtka z televíznej obrazovky, z detských maľovaniek, obrázkov, majú doma jeho plyšovú podobizeň a samozrejme obrázkové knižky. Rady sa s ním stretávajú, rady sa s ním hrajú. Príležitosť k tomu im prináša aj táto veselá skladačka.

Deti od 3 rokov sa môžu dosýta pohrať so šiestimi kockami, vyskúšať si ako sa im podarí zložiť obrázok Krtka. Deti nemusia len sedieť pri televízii a pasívne sledovať príbehy, stačí ich posadiť k šestici drevených kociek a malí stavitelia si môžu vybrať zo šiestich rôznych obrázkov, ktorý si z kociek poskladajú. Postupne určite dôjde na všetky. Manipuláciou s kockami si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Menšie deti môžu pre zjednodušenie použiť priložené obrázky. Najväčší význam kociek však tkvie vo vytvorení pohodovej rodinnej atmosféry a pocitu súdržnosti pri spoločnom skladaní.

Rozmery: 183 × 132 × 40 mm

 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Počet dielikov 6 ks
Téma Filmy a seriály

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Klasické

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa5284
Produktové číslo:  8590878643123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14