Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

D-Link DIR-X1560

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DIR-X1560


Moderný dvojpásmový WiFi router D-Link DIR-X1560 s podporou WiFi 6

Výkonný gigabitový WiFi router D-Link DIR-X1560 je určený predovšetkým na použitie v multimediálnych domácnostiach. Tento router kombinuje vysokorýchlostný štandard 802.11ax, dual-band technológiu a celkovo štyri gigabitové LAN porty, aj možnosť ovládať router pomocou hlasových asistentov. Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam dostal router aktuálne najvyššiu certifikáciu WiFi 6.

D-Link DIR-X1560

Vyššia rýchlosť

Najnovší 1024-QAM zvýši rýchlosť, pričom využíva až 4 dátové toky, vďaka ktorým je zaistená vyššia rýchlosť.

D-Link DIR-X1560

Väčšia kapacita

Router D-Link DIR-X1560 využíva technológiu OFDM, ktorá vám umožní zvýšiť celkový počet zariadení pripojených v jednej chvíli.

D-Link DIR-X1560

Väčšia efektivita

WiFi router D-Link DIR-X1560 disponuje technológiou MU-MIMO a vstavanými zosilňovačmi, vďaka čomu získate širšie pásmo pre všetky vaše zariadenia.


Kľúčové vlastnosti WiFi routera D-Link DIR-X1560

  • Dvojpásmový bezdrôtový router
  • WiFi 6 s technológiou MU-MIMO a OFDM
  • Ideálne zariadenie na streamovanie 4K alebo online hranie
  • Hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa a Google Assistant
  • 4 antény s vysokým ziskom
  • Vstavaný sprievodca VPN
  • Pokročilá rodičovská kontrola

Rýchla WiFi 6

D-Link DIR-X1560 je vybavený technológiou WiFi 6, ktorá kombinuje OFDM a MU-MIMO. Vďaka tomu tak poskytne až 4× väčšiu kapacitu na pripojenie viacerých zariadení naraz. Už nič nebráni tomu, aby ste si zaobstarali najnovšie telefóny, tablety, notebooky alebo iné vybavenie domácnosti, pretože výkon vašej siete bude vždy ten najlepší.

D-Link DIR-X1560

Aktuálny firmware

Firmware sa automaticky aktualizuje, takže vždy máte najnovšie zabezpečenie. 

D-Link DIR-X1560

Vstavané šifrovanie

Použité 128-bitové šifrovanie zaistí, že vaša sieť bude pomocou routera D-Link DIR-X1560 chránená proti útokom zvonku. To je v dnešnej dobe mimoriadne dôležité.

D-Link DIR-X1560

Podpora VPN

Vstavaný sprievodca VPN umožňuje vytvoriť klientskemu zariadeniu vzdialený šifrovaný prístup k routeru D-Link DIR-X1560. VPN poskytuje bezpečné pripojenie k internetu a neobmedzený prístup k vašim streamovacím službám.

D-Link DIR-X1560 má vysoký dosah signálu

Router disponuje  štyrmi smerovo nastaviteľnými anténami a vstavanými zosilňovačmi, ktoré vám umožnia zabezpečiť oveľa väčší dosah vašej siete. Router D-Link DIR-X1560 tak bez problémov zaplní kvalitným signálom celú vašu domácnosť alebo dom.

Jednoduché nastavenie s mobilnou aplikáciou

Na uvedenie WiFi routera D-Link DIR-X1560 do prevádzky nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti. Stačí vám mobilná aplikácia D-Link WiFi, v ktorej pomocou rýchleho sprievodcu router bleskovo nastavíte. Je to jednoduché a do 10 minút budete mať všetko hotové.

WiFi router D-Link DIR-X1560 disponuje rodičovskou kontrolou

Potrebujete, aby rodina išla stolovať alebo je práve čas na písanie domácich úloh? Pomocou funkcie rodičovskej kontroly môžete cez router D-Link DIR-X1560 zabezpečiť, aby sa tak stalo. Používateľom môžete ľahko nastaviť časové limity alebo riadiť prístup k rôznym webovým službám podľa veku dieťaťa.

D-Link DIR-X1560 možno ovládať pomocou hlasových asistentov

Získajte dôležité upozornenia na aktualizácie siete alebo skontrolujte stav zabezpečenia jednotlivých zariadení v sieti len pomocou svojho hlasu. Router D-Link DIR-X1560 umožňuje využívať hlasové ovládanie pomocou asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie hlasom nie je podporované pre český a slovenský jazyk.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, MU-MIMO

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 500 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), Firewall, Guest Zone, MU-MIMO, VPN , Rodičovská kontrola, Hlasové ovládanie Amazon Alexa/Google Assistant
DHCP funkcie Server, Client
Maximálny počet SSID 2 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 16,65 cm
Hmotnosť 410 g
Šírka 25,16 cm
Výška 19,42 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel, Napájací adaptér
Kód:  NN2020Mi014
Produktové číslo:  DIR-X1560

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18