Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VR3110 - Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Laser, sací výkon 3 300 Pa

4,4 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VR3110 - Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Laser, sací výkon 3 300 Pa

Hľadáte kvalitný robotický vysávač, ktorý splní všetky vaše očakávania? Potom je pre vás vysávač Concept VR3110 2 v 1 tou správou voľbou. Robotický vysávač Concept VR3110 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Výkonný BLDC motor a kvalitné LG BYD batérie sa postarajú až o 180 minút upratovania. Na výber máte hneď z troch kief, ktoré môžete využívať podľa vašich potrieb. Robota Concept VR3110 môžete ovládať prostredníctvom inteligentnej aplikácie alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania. Vysávač je vybavený niekoľkými režimami, ktoré vám pomôžu dokonale upratať celý váš domov. Concept VR3110 je skvelý pomocník do každej domácnosti.

2 v 1

Trojstupňová filtrácia

Všetky druhy povrchov


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR3110 2 v 1 RoboCross Laser

  • Laserová technológia LaserTec 2.0
  • Vysávač Concept VR3110 je vhodný na všetky podlahové krytiny
  • Až bude všetko upratané, vysávač sa sám automaticky vráti do nabíjacej stanice
  • Disponuje pokročilým filtračným systémom TripleAirClean
  • Vysávajte a umývajte naraz
  • Výkonný BLDC motor vysávača Concept VR3110
  • Až 180 minút upratovania vďaka kvalitnej LG BYD batérii
  • Tri praktické kefy (CARPET, HARDFLOOR a PET)
  • Špirálová kefa vhodná na všetky druhy podláh a kobercov
  • Vysávač Concept VR3110 je totiž vybavený špeciálnym čidlom pre perfektnú orientáciu
  • Múdra aplikácia na ovládanie robota
  • Priložené diaľkové ovládanie s displejom
  • ROOMPLAN plánovač do každého detailu
  • Funkcia Total Surface
  • Maximálna sacia sila 3300 Pa
  • Kompletné automatické upratovanie
  • Concept VR3110 ponúka zóny upratovania
  • Lokálny režim na upratovanie menších plôch
  • Tichý režim

Laserová technológia LaserTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR3110 sa pýši novou laserovou navigáciou LaserTec 2.0, vďaka ktorej starostlivo naskenuje celú vašu domácnosť a vytvorí si tak presnú mapu, takže budete vždy vedieť, kde sa práve nachádza. Všetky miesta budú perfektne upratané a nestane sa tak, že by opakovane prechádzal na už uprataných miestach. Vysávač Concept VR3110 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Prekážky do výšky 1,8 cm nie sú pre vysávač žiadny problém. Až bude všetko upratané, robotický vysávač Concept VR3110 sa sám automaticky vráti do nabíjacej stanice.

Žiadne baktérie a vírusy

Odteraz už žiadne baktérie a vírusy, ktoré by vás v domácnosti trápili. Vysávač Concept VR3110 vás všetkých týchto nepríjemností zbaví. Stačí pridať do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať umývať. Vďaka tomu budete mať krásne čisté a dezinfikované podlahy.

Vysávajte a umývajte naraz

Vysávač Concept VR3110 disponuje dvomi zásobníkmi, na suché aj mokré upratovanie. 600-mililitrový zásobník slúži na klasické upratovanie. V prípade, že budete chcieť vysávať aj umývať zároveň, stačí nasadiť mopovací modul s elektronicky riadeným umývanímVďaka tomu získate hŕbu času, ktorý môžete tráviť niečím, čo máte radi. Praktický zásobník na umývanie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá dokáže zachytiť všetky nečistoty a počas upratovania robotický vysávač Concept VR3110 podlahu tiež vyleští. Textíliu veľmi ľahko zložíte a následne vyperiete v práčke.

Výkonný motor vysávača Concept VR3110

Vysávač Concept VR3110 sa pýši výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom, ktorý je digitálny a bezkefový. Oproti bežným motorom je tichý a zároveň energeticky úsporný, takže vám zaručí dlhšiu životnosť. Sacia sila 3 300 Pa vám zabezpečí dokonalé čistenie celej vašej domácnosti. 3 úrovne výkonu sa automaticky menia v závislosti od spusteného režimu upratovania. V prípade potreby si môžete sací výkon sami nastaviť tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia.

Až 180 minút upratovania s robotickým vysávačom Concept

Vysokokapacitná 3 200 mAh batéria LG BYD vám zaistí až 180 minút upratovania. Počas tejto doby stihne upratať celú vašu domácnosť. Kvalitná batéria vyniká svojou dlhou životnosťou, vysokým výkonom, stabilným cyklom a zároveň svojou bezpečnosťou. Batéria LG BYD sa využíva tiež v automobilovom priemysle, čím vám zaručuje vysoký výkon. Ak klesne batéria pod 15 %, vysávač Concept VR3110 sa sám vráti do dokovacej stanice.

Tri hlavné kefy pre perfektné upratovanie

K príslušenstvu robotického vysávača Concept VR3110 patria aj tri praktické kefy (CARPET, HARDFLOOR a PET)ktoré vám pomôžu dosiahnuť perfektné výsledky pri upratovaní. Kefy môžete vymieňať podľa toho, ako vám to bude vyhovovať. Na vysávači sa nachádzajú aj dve bočné kefky, ktoré rozširujú záber, čím sa dostanú do ťažko prístupných miest okolo stien, nábytku a v rohoch.

Špirálová kefa vhodná na všetky druhy podláh a kobercov

Robotický vysávač Concept VR3110 je vybavený špirálovou kefou, ktorá je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Vďaka tomu je vhodná na všetky druhy podláh a kobercov.

Praktická HardFloor kefa na tvrdé podlahy

V príslušenstve robotického vysávača Concept VR3110 nájdete praktickú HardFoor kefu, ktorá je ideálna predovšetkým na tvrdé podlahy. Kefa disponuje mäkkým povrchom so špeciálnymi vláknamivďaka ktorým zachytí až 3× viac nečistôt. Vaše podlahy budú dokonale čisté a bez poškriabania.

PET kefa s osadenými gumovými lamelami

Majitelia domácich miláčikov nám dajú určite za pravdu, že kamkoľvek prejdete, vždy nájdete nejaké zvieracie chlpy. Aj s týmto si robotický vysávač Concept VR3110 hravo poradí. Vďaka špeciálnej PET kefe s gumovými lamelami nebudete mať starosti s najjemnejším prachom, zvieracou srsťou alebo popadanými vlasmi.

Carpet Turbo pre perfektne uprataný koberec

Máte doma koberce? Potom pre vás máme skvelú správu. Robotický vysávač Concept VR3110 má k dispozícii funkciu Carpet Turbo, ktorú môžete využiť v prípade, že máte v robote nainštalovanú Carpet kefu. Vo chvíli, keď vysávač nabehne na koberec, automaticky sám zvýši sací výkon na maximum a perfektne ho vysaje. Potom, čo sa vráti späť na podlahu, vráti sa vysávač Concept VR3110 späť na pôvodnú hodnotu.

Vysávač Concept VR3110 sa skvele orientuje

Nemusíte sa vôbec báť o svojho robota. Robotický vysávač Concept VR3110 je totiž vybavený špeciálnym čidlom, ktoré slúži na perfektnú orientáciu pozdĺž múrov. Vysávač si drží od všetkých prekážok mierny odstup, takže nedochádza k poškodeniu nábytku či nepríjemným nárazom. Špeciálny senzor slúži zároveň na detekciu skla a čiernych stien, takže si skvele poradí s akýmkoľvek upratovaním.

Inteligentná aplikácia na ovládanie robota Concept VR3110

Aby ste mali vášho robota Concept VR3110 vždy pod kontrolou, ľahko ho môžete ovládať pomocou inteligentnej aplikácie Concept Robot, ktorá je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS a Android. Aplikácia je plne v českom jazyku, takže je použitie úplná hračka. Pomocou aplikácie Concept si ľahko naplánujete upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek budete potrebovať. Zistíte tiež koľko toho robot upratal a kde sa práve nachádza. Táto aplikácia je skvelá, pretože vám umožní robota ovládať z práce, dovolenky či z kaviarne. Akonáhle prídete domov, budete mať dokonale uprataný celý váš domov. Ak však nie ste priaznivci inteligentných aplikácií, použite priložený diaľkový ovládač.

ROOMPLAN plánovač do každého detailu

Pomocou praktickej funkcie ROOMPLAN budete mať upratovanie naplánované do každého detailu. V aplikácii si nastavíte presný čas upratovania alebo si môžete sami vyznačiť upratovaciu zónu, režim upratovania alebo úroveň sacieho výkonu. Potom, čo nastavíte všetky detaily, robot Concept VR3110 sa o ostatné už postará sám. V daný čas sa sám spustí, začne upratovanie a po upratovaní sa vráti späť do nabíjacej stanice.

Funkcia Total Surface

V prípade, že sa robot Concept VR3110 vybije v priebehu upratovania, sám vďaka funkcii automatického pokračovania Total Surface vyhľadá nabíjaciu stanicuTam sa plne nabije a potom vyjde a bude pokračovať presne tam, kde prestal. Váš domov tak bude vždy dokonale uprataný.

Kompletné automatické upratovanie s vysávačom Concept

Robotický vysávač Concept VR3110 je vybavený režimom kompletného automatického upratovania, ktorý prehľadá a zároveň vygeneruje mapu, ktorú si rozdelí na menšie zónyJednotlivé zóny následne jednu po druhej dôkladne vysaje pozdĺž stien. Následne ich vysaje aj v líniách a uprace zvyšné priestory. Potom, čo robotický vysávač Concept VR3110 dokončí upratovanie, vráti sa späť do nabíjacej stanice.

Vysávač Concept VR3110 ponúka zóny upratovania

Vysávač Concept VR3110 je vybavený zónovým režimom, ktorý uprace vašu domácnosť len tam, kde naozaj potrebujete. Nemusíte tak čakať, než uprace celý byt. Vysávač Concept VR3110 dokáže definovať a pomenovať až 15 zón vrátane zakázaných oblastíV zvolenej zóne robot Concept uprace rovnakým spôsobom ako pri automatickom upratovaní. Túto skvelú funkciu oceníte predovšetkým v prípade, že nechcete, aby vám v režime umývania navchádzal na koberce alebo miesta, kam nechcete. Využiť môžete aj praktickú funkciu DOUBLE, kedy robot Concept VR3110 po dokončení bežného upratovania zopakuje upratovanie v líniách naprieč svojej prvotnej dráhy a TURBO, ktorá zvýši sací výkon na najvyšší stupeň.

Lokálny režim na upratovanie menších plôch

Okrem iného môžete využiť tiež lokálny režim, ktorý slúži predovšetkým na upratovanie menších plôch. Jednoducho možno tento režim spustiť priamo na vysávači Concept VR3110Robot na stredný sací výkon vykoná dvojaké upratovanie v oblasti 2 × 2 m so stredom vo svojej štartovacej polohe. Aby ste dosiahli starostlivejšie upratovanie, ľahko určíte pomocou aplikácie bod na mape a aktivujete upratovanie v TURBO režime. Vysávač Concept VR3110 prejde na miesto, ktoré si určí ako stred. Následne vykoná upratovanie s maximálnym výkonom v oblasti 1,5 × 1,5 m.

Vysávač Concept VR3110 s tichým režimom

Vysávač Concept VR3110 je vybavený tichým režimom, ktorý si môžete sami nastaviť v prípade, že nechcete byť rušení pri vašom obľúbenom programe či filme. Všetky hlasové oznámenia sa vypnú, takže vás nebudú nijako obťažovať. Počas aktivovaného tichého režimu nebude robot Concept VR3110 vykonávať naplánované upratovanie.

Vysávač Concept VR3110 vhodný aj pre alergikov

Robotický vysávač VR3110 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirCleanIde o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,8 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 180 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Kefy Na podlahu/koberce, Na zvieracie chlpy, Bočná
Ďalšie príslušenstvo Filter

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Penový filter

Príkon

Príkon 50 W

Hlučnosť

Hlučnosť 70 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 10 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CORV485
Produktové číslo:  VR3110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02