Obnoviť stránku

Concept VP5210 700 W Vento

4,5 88 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP5210 700 W Vento

Cyklón
Bohaté príslušenstvo
Objem cyklónovej nádoby 2 l
 Concept VP5210

Už žiadne kompromisy

Pokiaľ od vysávača vyžadujete vysoký výkon, kvalitnú filtráciu vhodnú aj pre alergikov a navyše chcete ušetriť za nákup vreciek, je pre vás ideálnou voľbou vysávač Concept VP5210. Nečistoty a prach sú vďaka odstredivej sile odstredené do zbernej nádoby, pričom o zvyšné častice sa postará spoľahlivý HEPA filter.

Sila cyklónu pod kapotou

Vysávač Concept VP5210 je vybavený motorom s príkonom 700 W, ktorý zabezpečí dostatočný výkon pre perfektné upratovanie v celom dome. Výkon, ktorý tento vysávač od spoločnosti Concept poskytuje, je počas jeho chodu nemenný. Prednosťou vysávača Concept VP5210 je umývateľný HEPA filter 12 a cyklónová nádoba s objemom 2 l. Samotné vyprázdňovanie cyklónovej nádoby je úplne hygienické. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a obsah vysypať.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

ECO podlahová hubica

Vďaka inovovanej podlahovej ECO hubici a revolučnej konštrukcii motora je zaručená zvýšená účinnosť vysávania. Aj napriek povinnému zníženiu príkonu motora nedošlo k zníženiu sacieho výkonu vysávača Concept VP5210. Podlahová hubica ECO je určená ako na vysávanie kobercov či predložiek a behúňov, tak aj na vysávanie tvrdých podláh.

Turbokefa

Aj napriek tomu, že vysajete celý byt nachádzate na koberci popadané vlasy? S týmto problémom si hravo poradí veľká turbokefa, ktorá dokáže kefovať a vysávať zároveň. Turbokefa je tak ideálnou voľbou na všetky typy kobercov. Prednosťou turbokefy je aj jej veľkosť, vďaka ktorej získate široký záber a vysávanie vám zaberie menej času a námahy.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

Parketová hubica

Ak potrebujte upratať vinylovú podlahu, parkety, plávajúcu podlahu, alebo linoleum, je pre vás pripravená parketová hubica. Táto hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy, vďaka čomu nedôjde k ich poškriabaniu.

Extra dlhá štrbinová hubica CAR

Pomocou 60 cm dlhej ohybnej hubice CAR sa pohodlne dostanete do úzkych priestorov pod sedadlami a iných ťažko dostupných miest. Nebudete mať už problémy upratať omrvinky od detí, zaschnuté bahno z topánok alebo chlpy od domácich maznáčikov.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

Štrbinová hubica s prachovou kefkou

Štrbinová hubica vám umožní upratovanie na zle dostupných miestach. Táto praktická hubica disponuje kefkou, s ktorou sa pohodlne dostanete za nábytok, radiátory, alebo kuchynskú linku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Podlahová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 76 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 3,7 kg

Farba

Farba Modrá, Sivá
Kód:  CONVB001
Produktové číslo:  VP5210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06