Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP4140 Mighty 18 V čierny

3,9 65 hodnotení

Concept VP4140 Mighty 18 V čierny


Vysávač Concept VP4140 Mighty disponuje veľmi výkonným a kvalitným DC motorom, ktorý zaisťuje tyčovému vysávaču vysoký sací výkon. Ľahko a rýchlo s ním vysajete akýkoľvek typ podláh vrátane kobercov a pomocou vyberateľnej ručnej jednotky tiež nečistoty z nábytku, sedačky a ďalších zle prístupných miest, kam sa bežné vysávače nedostanú. Pomocou ručného vysávača bez problémov vysajete aj ťažko prístupné priestory vo vašom aute. S moderným osvetlením LED na hubici vám neunikne žiadna nečistota ani v najtemnejších zákutiach vašej domácnosti. Tyčový vysávač Concept VP4140 Mighty v sebe ukrýva batériu s kapacitou 2 000 mAh, ktorá dodá dostatok energie až na 40 minút vysávania.

Doba vysávania 40 minút

2 v 1

Motorizovaná turbokefa

Kľúčové vlastnosti vysávača Concept VP4140 Mighty, čierny

  • Batéria bezdrôtového vysávača má kapacitu 2 000 mAh a umožní vám vysávať až 40 minút
  • Plné dobitie batérie zaberie 4 – 5 hodín
  • Maximálna hlučnosť vysávača Concept VP4140 Mighty je 82 dB
  • Hmotnosť: 2,7 kg (bez príslušenstva)
  • Motorizovaná turbokefa účinne vysaje aj koberce s dlhším vlasom
  • Na hubici sa nachádzajú tri svetlá LED
  • Umývateľný filter EPA 11 sa postará o účinnú separáciu nečistôt
  • Nádoba na nečistoty má objem 0,5 l
  • Tyčový vysávač Concept VP4140 Mighty má sklopné držadlo, ktoré poslúži pri lepšom uskladnení vysávača

Upratujte bezdrôtovo s vysávačom Concept VP4140 Mighty

Vysávač Concept VP4140 disponuje kvalitnou Li-Ion batériou s celkovou kapacitou 2 000 mAh. Vďaka tomu môžete vysávať bezdrôtovo celkom 40 minút. Pri upratovaní si môžete na vysávači Concept VP4140 zvoliť celkom z dvoch rýchlostí:

  • Vysoká na dosiahnutie maximálneho výkonu
  • ECO na bežné vysávanie

Concept VP4140 Mighty nepotrebuje vrecká

Princíp cyklónového vysávania zaisťuje vysávaču Concept VP4140 Mighty stály sací výkon a navyše vysávanie bez vreciek. Vďaka odstredivej sile sú nečistoty odvedené priamo do zbernej nádoby. Bezvreckové vysávanie ocenia predovšetkým rodičia pri vysávaní detských izieb, kedy môže dôjsť k vysaniu napríklad detských stavebníc a iných drobných hračiek. Z vysávača Concept VP4140 Mighty stačí vybrať nádobu na nečistoty a vysatú hračku bez problémov vytiahnuť. Počas upratovania navyše nedochádza k šíreniu prachu a umývateľný filter EPA 11 poskytuje vysokú mieru filtrácie.

Concept VP4140 Mighty bez problémov vysaje aj koberce

Vysávač Concept VP4140 Mighty zvládne vysať všetky druhy povrchov – dokonca aj všetky typy kobercov. K dokonalým výsledkom vám totiž pomôže motorizovaná turbokefa. Údržba samotnej kefy je veľmi jednoduchá, stačí ju rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

Rýchle a jednoduché čistenie

Vysávač Concept VP4140 Mighty jednoducho a ľahko vyčistíte. Po naplnení nádoby na nečistoty stačí stlačiť uvoľňovacie tlačidlo, uvoľniť nádobu, vytiahnuť filter a vysypať nečistoty. Filter môžete tiež umyť vodou. Je však potrebné počkať, až sa filter vysuší a potom ho vložiť späť do vysávača.

Žiadna smietka sa pred vami už neschová

Vďaka trom svetlám LED, ktorými je hubica vysávača Concept VP4140 Mighty osadená, uvidíte každú smietku, a to aj v najtemnejších zákutiach vašej domácnosti. Vďaka svetlu LED budete naozaj vedieť, že je vaša domácnosť čistá.

Concept VP4140 umožní aj ručné vysávanie

Vysávač Concept VP4140 Mighty je multifunkčný pomocník a určite nájde využitie v každej domácnosti. Tyčový vysávač obsahuje odnímateľnú jednotku – ručný vysávač, ktorý oceníte najmä pri vysávaní omrviniek na kuchynskej linke alebo v kufri auta. Štrbinovou hubicou vysajete aj ťažko dostupné miesta.

Tyčový vysávač Concept VP4140 Mighty má kompaktné vyhotovenie

Po ukončení vysávania postavte vysávač Concept VP4140 Mighty do nabíjacej stanice, aby bol nabudúce zase plne pripravený na použitie. Batéria sa tyčovému vysávaču dobije za 4 – 5 hodín. Sklopná rukoväť vysávača Concept VP4140 Mighty zabezpečí, že pri uskladnení sa zmestí takmer kdekoľvek a nebude vám nijako prekážať.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra EPA filter

Príkon

Príkon 130 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 17,5 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 26,4 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONTV321
Produktové číslo:  VP4140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13