Obnoviť stránku

Concept SO2040

4,6 42 hodnotení

Concept SO2040

Zostalo vám po úrode nejaké prebytočné ovocie a neviete čo s ním? Kúpte si sušičku ovocia Concept SO2040, v ktorej môžete okrem ovocia sušiť tiež zeleninu, huby, cestoviny či kvetiny. Fantázii sa medze skutočne nekladú. Potraviny si zachovajú všetky vitamíny a živiny, ktoré sú dôležité pre naše telo. Sušička vám poskytne 9 transparentných plátov, ktoré zaistia dostatočný priestor na usušenie potravín. Hranatý tvarsušičky je ideálny na skladovanie. Praktické digitálne ovládanie vám uľahčí nastavovanie teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C. Využiť môžete tiež časovač, ktorý si nastavíte podľa svojej potreby až na 48 hodín.



Veľká sušiaca plocha

Elegantný a kompaktný tvar

Časovač


Kľúčové vlastnosti sušičky ovocia Concept SO2040

  • Dostatočný priestor na usušenie potravín
  • Sušička s príkonom 500 W disponuje 9 transparentnými plátmi
  • Rýchlo usušené potraviny plné vitamínov a živín
  • Praktický hranatý tvar pre lepšiu skladovateľnosť
  • Vybavená praktickým digitálnym ovládaním
  • Možnosť nastavenia teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C
  • Časovač až na 48 hodín
  • Po uplynutí nastavenej doby sušenia sa sama automaticky vypne
  • Sušiť možno tiež huby, mäso, cestoviny, zeleninu či kvety
  • Špeciálne tvarované prieduchy zaistia rovnomerné sušenie

Dostatočný priestor na sušenie vašich obľúbených potravín

Sušička ovocia Concept SO2040 vás poteší dostatočným priestorom na usušenie najrôznejších potravín. Ak vám ostala nejaká úroda, nie je nič ľahšie, než ju usušiť a maškrtiť si na nej počas celého roka. Sušička s príkonom 500 W disponuje 9 transparentnými plátmi, na ktoré stačí nakrájané potraviny rozložiť, nastaviť teplotu a zapnúť.

Praktický hranatý tvar sušičky Concept SO2040 zaistí lepšiu skladovateľnosť

Sušička ovocia Concept SO2040 je vďaka svojmu kompaktnému rozmeru a hranatému tvaru skvelá na uskladnenie. Nemusíte tak premýšľať, kam sušičku uložiť. Zaiste si nájde svoje miesto tak, aby ste ste ju mali vždy stále po ruke, keď ju budete potrebovať.

Jednoduché ovládanie sušičky Concept SO2040

Ovládanie sušičky ovocia Concept SO2040 je úplná hračka a zvládne ju naozaj každý. Sušička využíva praktické digitálne ovládanie, na ktorom si pohodlne nastavíte vami požadovanú teplotu v rozmedzí od 35 do 70 °C. V prípade potreby môžete využiť aj časovač, ktorý možno nastaviť až na 48 hodín, takže máte sušenie vždy pod úplnou kontrolou. Po uplynutí nastavenej doby sušenia sa sama automaticky vypne.

Potraviny plné vitamínov a živín

V sušičke ovocia Concept SO2040 môžete okrem iného sušiť tiež huby, mäso, cestoviny, zeleninu či kvety. Fantázii sa medze nekladú, takže veríme, že si každý nájde to svoje. Potraviny sa veľmi rýchlo usušia, pričom nestrácajú svoje živiny a sú stále plné vitamínov, ktoré sú prospešné pre vaše telo. Ak máte domáceho maznáčika, usušte mu v sušičke Concept vynikajúce maškrty, po ktorých sa bude oblizovať. Usušenépotraviny sú výborné do jedla či len tak na maškrtenie pri vašom obľúbenom seriáli.

Concept SO2040 sa postará o rovnomerné sušenie

Sušička ovocia Concept SO2040 disponuje integrovaným ventilátorom, ktorý má špeciálne tvarované prieduchy, ktoré vám zaručia perfektné výsledky sušenia. V každom poschodí sa tak vaša úroda skvele usuší. Potom už môžete len maškrtiť!

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Digitálne
Maximálna hlučnosť 50 dB
Umiestnenie motora V dolnej časti
Materiál sušičky Plast
Príkon 500 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač

Regulácia teploty

Minimálna teplota 35 °C
Maximálna teplota 70 °C

Dosky

Počet 9 ks
Materiál Plast
Priemer dosky 39 cm

Rozmery a hmotnosť sušičky

Výška 41 cm
Hĺbka 31,5 cm
Šírka 34,7 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONSO453
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SO2040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03