Obnoviť stránku

Concept RK4066

4,5 112 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK4066

60 °C – 100 °C
Farebné podsvietenie
Čajové sitko

Perfektne vidíte, čo varíte

Rýchlovarná kanvica Concept RK4066 je vyrobená zo zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré sa vyznačuje odolnosťou proti škvrnám. Vďaka hrdlu z antikoru je zaistená väčšia odolnosť pri neopatrnej manipulácii počas plnenia vodou. Prednosťou rýchlovarnej kanvice Concept RK4066 je možnosť regulácie teploty. Teplotu môžete nastavovať v hodnotách 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C alebo 100 °C. Kanvici Concept RK4066 nechýba ani akustický signál, ktorý vás upozorní na pripravenú vodu.

Pre milovníkov čaju

Milovníci sypaných čajov a kvalitnej kávy ocenia praktické sitko. Vďaka sitku usporíte veľa práce a času, pretože nápoj pripravíte priamo v kanvici. Hneď ako sa voda zvarí na požadovanú teplotu, stačí do sitka nasypať čaj alebo kávu.

60 °C a 70 °C

Ak potrebujte počas dňa pripraviť niekoľko druhov detských kašičiek a nápojov pre vášho malého miláčika, iste oceníte nastavenie teploty ohrevu vody na iba 60 °C. Kanvica sa pri ohreve na túto tepotu rozsvieti príjemnou zelenou farbou. V prípade, keď ohrievate vodu na teplotu 70 °C sa kanvica Concept RK4066 rozsvieti modrou farbou.

80 °C a 90 °C

Pri príprave napríklad žltého čaju, či ďalších druhov zelených čajov sa kanvica rozsvieti oranžovou farbou. Fialová je údajne farba inšpirácie. Popustite uzdu svojej fantázii a pripravte si aj mnohé iné  nápoje, vrátane instantnej kávy, pre ktorú je ideálna teplota prípravy 90 °C.

100 °C a funkcie KEEP WARM

Na prípravu tureckej kávy je ideálna teplota okolo 100 °C. Pri tejto nastavenej teplote sa kanvica Concept RK4066 rozsvieti v červenej farbe. Rýchlovarnej kanvici Concept RK4066 nechýba ani funkcia KEEP WARM, ktorá sa stará o udržiavanie teploty. Stačí stlačiť tlačidlo on/off na tri sekundy, potom sa rozbliká červená dióda. Kanvica Concept RK4066 bude vodu počas 2 hodín prihrievať. Termostat vždy zopne, keď teplota vody klesne pod 85 °C.

Pohodlie, bezpečnosť a údržba

Široké hrdlo kanvice Concept RK4066 oceníte jednak pri nalievaní do šálky, jednak pri samotnom plnení kanvice vodou. Rýchlovarná kanvica Concept RK4066 je vybavená trojitou bezpečnostnou ochranou. Potencionálne riziká teda postráži sama: po dovarení vody sa automaticky vypne, neumožní chod bez vody a po zložení kanvice z podstavca sa už sama nezapne. Otváranie veľkého veka zvládnete jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré nájdete na hornej strane kanvice.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Sitko na čaj
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONRK049
Produktové číslo:  RK4066
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18