Obnoviť stránku

Concept OPP2060

4,1 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
106,90 €

Concept OPP2060

Antikorový komínový odsávač pár OPP2060 českej značky Concept účinne odstráni nepríjemné pachy a výpary vznikajúce pri varení. Odsávač disponuje výkonom odťahu až 320 m3/h na treťom stupni, takže si účinne poradí s výparmi vo väčšine kuchýň. K dispozícii budete mať 3 výkonnostné stupne.

Odsávač sa pýši najmodernejšou technológiou, vďaka ktorej sa znížila maximálna hlučnosť na veľmi príjemných 66 dB na treťom, teda najvyššom stupni. Tento model je vybavený kovovým filtrom proti mastnote. Jeho údržba je jednoduchá a má prakticky neobmedzenú životnosť. Ak nemáte možnosť viesť výpary von, môžete si zvoliť systém recirkulácie, stačí len dokúpiť uhlíkový filter.

Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch. Rozšírená záruka CONCEPT GUARANTEE ponúka okrem 2-ročnej zákonnej záruky ešte 1 rok bezplatného servisu na poruchy vzniknuté chybou materiálu a nespôsobené nesprávnym používaním. Bezplatný servis zahŕňa náklady na opravu a cenu náhradného dielu.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda C
Trieda účinnosti prúdenia tekutín D
Trieda účinnosti osvetlenia D
Trieda účinnosti filtrácie tukov E
Hlučnosť 63 dB

Typ

Typ Podstavný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Spätná klapka
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 1
Typ filtra Tukový

Vývody

Počet 4
Priemer 12 cm
Umiestnenie vývodu Vľavo vzadu, Uprostred vzadu, Vpravo zboku, Zvrchu
Priemer horného vývodu 12 cm
Priemer bočného vývodu 10 cm

Výkon

Vhodné do Malej kuchyne (do 10 m²)

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CON715b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPP2060
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18