Obnoviť stránku

CASIO TRT 110H-1A

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO TRT 110H-1A

CASIO TRT 110H-1A sú úchvatné hodinky, ktoré zaujmú prepojením štýlu a funkčnosti. Neprehliadnuteľnou vlastnosťou je čierna farba puzdra spolu so skutočnosťou, že pri výrobe remienka bol použitý materiál plast, čo viedlo k peknému dizajnu bez toho, aby sa znížilo pohodlie pri nosení. Remienok bez problémov upravíte pre vaše potreby. Vďaka vodotesnosti 100 m (10 ATM) môžete tieto hodinky používať aj pri šnorchlovaní. Digitálne číslice sú prehľadným ukazovateľom času a navyše štýlovým doplnkom. Výkonná batéria Quartz hodiniek CASIO TRT 110H-1A je prísľubom, že sa vám hodinky len tak nevybijú.

Nenahraditeľnou funkciou je budík. Keď vezmeme do úvahy to, že hodinky nebudete chcieť dať dolu z ruky, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas.

  • Osadenie: Bez osadenia
  • Na ciferníku nájdete Plastové sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 48,4 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO13978
Produktové číslo:  4549526194870
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02