Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL

4,3 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5

Odtiene pokožky sa na rôznych častiach tela líšia. Snímač odtieňa pokožky SensoAdapt (s UV ochranou) na epilátore Braun Silk-expert Pro 5 kontinuálne sníma odtieň pokožky a prispôsobuje mu intenzitu zábleskov tak, aby bolo odstránenie chĺpkov bezpečné a účinné.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137

Odporúčané Skin Health Alliance (Aliancia pre zdravie pokožky).

Laserový epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL dermatologicky schválila ako bezpečný pre pokožku významná medzinárodná dermatologická organizácia v spolupráci s dermatológmi a vedcami.


Najrýchlejšia technológia IPL, 2× rýchlejšia než predtým

Na ošetrenie oboch nôh potrebujete pri najnižšej úrovni energie len 5 minút. Kĺzavý režim epilátora Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL spúšťa záblesky v rade za sebou a postará sa tak o tak rýchlejšie ošetrenie. Kĺzavý režim je ideálny na väčšie časti tela. Precízny režim je vhodný na menšie a citlivé partie.

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5 je presný a ohľaduplný k pokožke

Presná hlava umožňuje ošetriť aj menšie, alebo citlivé partie ako je tvár, línie bikín a podpazušie. IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL umožňuje ošetrenie v troch režimoch – normálny, šetrný a extra šetrný režim. Šetrný režim je vhodný na citlivé oblasti a pre začiatočníčky vo svete IPL epilácie.

400 000 zábleskov, 10 úrovní intenzity

400 000 zábleskov (o 30 % viac ako u predchádzajúceho modelu). IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL s desiatimi úrovňami intenzity zaručí, že sa intenzita záblesku prispôsobí odtieňu pokožky.

S epilátorom Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL plánujte a sledujte svoje procedúry

Aplikácia Braun Silk-expert Pro 5 vám pomáha plánovať a sledovať postup ošetrenia pokožky. Vďaka aplikácii získate prehľad ošetrenia pokožky a získate dokonalé výsledky.


Zistite, či je pre vás technológia IPL vhodná:

Laserový epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL je najúčinnejší pri svetlých až stredných odtieňoch pokožky, s chĺpkami od prirodzene blond po tmavo hnedé, alebo čierne. Zariadenie je najmenej účinné na veľmi svetlé, hrdzavé, alebo sivé, či biele chĺpky, kde je menšie množstvo melanínu na absorbovanie svetla.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Snímač odtieňa pokožky
Počet nadstavcov 2
Obsah balenia Puzdro/taštička

Vlastnosti

Počet režimov 3

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  BRAEI916
Produktové číslo:  4210201220916

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14