Obnoviť stránku

Bosch YOUseries Vac (sólo - bez aku)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch YOUseries Vac (sólo - bez aku)


Chcete ručný vysávač, ktorý je malý, ľahký a zároveň ponúka vysoký sací výkon? Bosch YOUseries Vac je výkonný a ľahko ovládateľný viacúčelový vysávač, s ktorým perfektne vysajete prach a ďalšie suché nečistoty v byte, kancelárii, alebo interiéri auta. Pomocou štrbinovej hadice ľahko upracete aj veľmi úzke a ťažko dostupné miesta, akými sú napríklad priestory medzi autosedačkami, pod skriňami a podobne. Vysávač disponuje odolným a ľahko umývateľným filtrom a prachovou nádobkou na 0,25 litrov, ktorú môžete ľahko vybrať a vysypať. Výkonná vymeniteľná batéria s indikátorom napätia vydrží až 10 minút prevádzky, dobíjanie prebieha pomocou USB kábla. Vysávač Bosch YOUseries Vac vyniká jednoduchým intuitívnym ovládaním a moderným dizajnom.


Kľúčové vlastnosti vysávača Bosch YOUseries Vac

  • Malý a veľmi výkonný akumulátorový vysávač Bosh
  • Odolný a ľahko umývateľný filter
  • Vysávač Bosch YOUseries Vac umožňuje vysávanie úzkych, či ťažko dostupných miest
  • Batéria má indikátor napätia a nabíjanie je jednoduché – pomocou USB kábla
  • Intuitívne ovládanie a moderný dizajn vysávača
  • Akumulátor a nabíjačka nie sú súčasťou balenia

Skvelý filtračný systém vysávača Bosch

Konštrukcia filtračného systému je vybavená predfiltrom, ktorý predlžuje celkovú životnosť filtra a udržuje silný sací výkon vákua. Už nikdy nebudete mať špinavé ruky – filtre vysávača Bosch YOUseries Vac vymeníte alebo vyprázdnite jednoducho stlačením integrovaného čapu.


Vysajte i horšie prístupné miesta

Nečistoty a zvyšky odstránite z úzkych a tesných priestorov ľahko a rýchlo pripojením štrbinovej hubice k vysávaču Bosch. Upratovanie ťažko dostupných miest bude vďaka tomu pre vás hračka.


Jednoduché dobíjanie vysávača Bosch YOUseries Vac

Vymeniteľnú batériu YOUseries môžete ľahko nabíjať cez USB-C™ a je kompatibilná s ďalšími nástrojmi YOUseries (vŕtačka, brúska a Vac). Obsahuje aj indikátor napájania aktivovaný pohybom.


Krásny dizajn

Nástroje YOUseries, sú stvorené na bezproblémovú integráciu do akéhokoľvek životného štýlu. Sú malé a môžete ich ľahko zastrčiť prakticky kamkoľvek.


Bosch YOUseries Vac je univerzálny pomocník

Praktický akumulátorový vysávač Bosch dopĺňa malých každodenných pomocníkov série YOUseries. Využiť ho môžete flexibilne v každej situácii. Doma, pri domácom majstrovaní, alebo dokonca aj keď ste na cestách, napríklad v aute počas kempovania. Veľmi rýchlo vysaje veľa nečistôt – vrátane omrviniek, prachu a zvieracích chlpov. Vďaka integrovanému filtru je vysávač Bosch YOUseries Vac používateľsky prívetivý. Filter je možné vyčistiť alebo vymeniť rýchlo a ľahko v niekoľkých jednoduchých krokoch.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný, Priemyselný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Oklep Bez oklepu

Zberná nádoba

Objem 0,25 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,61 kg
Kód:  BOFAC10q5
Produktové číslo:  0.603.3D7.000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12