Obnoviť stránku

BOSCH WTW85461BY

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTW85461BY

Praktický domáci pomocník k vašej úplnej spokojnosti perfektne usuší až 9 kg bielizne. Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom Bosch WTW85461BY predstavuje úsporný a tichý produkt s priestranným bubnom z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnym povrchom, ktorý sa spolu so senzorickým systémom AutoDry a systémom sušenia SensitiveDrying postará o naozaj bezpečné sušenie. AutoDry systém využíva senzor vlhkosti, aby bola bielizeň usušená priamo na základe vášho nastavenia a systém SensitiveDrying vašu bielizeň jemne našuchorí vďaka miernemu teplému vzduchu vedenému po všetkých stranách.

Kľúčové benefity sušičky bielizne Bosch WTW85461BY

  • Automatické čistenie kondenzátora zaručuje vysokú účinnosť sušenia spoločne so stále nízkou spotrebou energie v triede A++
  • Trieda spotreby energie A++: veľmi účinné sušenie
  • Hlučnosť 64 dB: príjemne tiché sušenie
  • Systém šetrného sušenia SensitiveDrying: jemné sušenie bez záhybov vďaka unikátnej štruktúre bubna a jeho pohybom
  • Senzorová technológia AutoDry chráni bielizeň pred presušením a vysokými teplotami

Čistenie kondenzátora? Už nikdy viac!

Ak pravidelne nečistíte kondenzátor, dochádza k zníženiu účinnosti sušenia a rastu spotreby energie. Sušička bielizne Bosch WTW85461BY disponuje samočistiacim kondenzátorom, ktorý pomáha udržiavať maximálne efektívny chod spotrebiča a šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie.

Šetrné sušenie vďaka senzorom

Sušička bielizne Bosch WTW85461BY disponuje senzormi, ktoré monitorujú teplotu a úroveň zvyškovej vlhkosti. Jedine tak dokáže zabezpečiť optimálny výsledok sušenia vašej bielizne. Tieto senzory navyše chránia oblečenie pred zrazením, príliš vysokými teplotami a presušením.

Vedeli ste, že...

Sušičky Bosch majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň usušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.

Špeciálny AntiVibration Design

Sušička Bosch WTW85461BY disponuje novým dizajnom bočných stien, ktoré napomáhajú k redukcii vibrácií a zlepšujú celkovú stabilitu sušičky. Taktiež bola zdokonalená izolácia, takže aj hladina hluku sušičky Bosch WTW85461BY je teraz nižšia.

Intuitívne ovládanie

Používateľský komfort je pre firmu Bosch dôležitý, a preto vybavila sušičku WTW85461BY praktickým otočným voličom, vďaka ktorému v okamihu nájdete tú pravú funkciu alebo program a môžete začať sušiť vašu bielizeň. Všetky informácie sa vám okamžite zobrazia na dostatočne veľkom a prehľadnom displeji. So sušičkou Bosch WTW85461BY budete mať všetko pod kontrolou.

Bosch WTW85461BY suší aj citlivé textílie

Pre mnoho sušičiek sú citlivé veci ako vlna, perie, športové a fitness oblečenie tabu. To ale pre sušičku Bosch WTW85461BY problém nie je. Sušička bielizne si s vaším oblečením poradí s náležitou starostlivosťou.

Rýchly program

Potrebujete čoskoro vyraziť preč a chcete mať oblečenie suché? V tom prípade vám príde vhod rýchle usušenie počas 40 minút. To je úplne ideálne, ak chcete v sušičke Bosch WTW85461BY usušiť menšie množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička bielizne je taká účinná, že oblečenie si po skončení cyklu môžete ihneď obliecť.

Viac miesta na život

Sušička bielizne Bosch WTW85461BY sa stane skvelou investíciou, pretože vám podstatne uľahčí život a ušetrí veľa miesta v domácnosti. Už nebudete musieť chodiť napríklad na balkón a vešať bielizeň na šnúry, alebo rozkladať veľké sušiaky, ktoré zaberajú veľa miesta. So sušičkou si doprajete komfort a mäkkú, príjemnejšiu bielizeň.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 2,05 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  BOSU011
Produktové číslo:  WTW85461BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09