Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch SMV46KX01E

+ doživotná záruka AquaStop
4,6 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV46KX01E


Prečo si vybrať Bosch SMV46KX01E?

Môžete sa spoľahnúť, že umývačka Bosch SMV46KX01E nájde riešenie pre všetko. Umývačky výrobcu Bosch ponúkajú veľa praktických vlastností - od nastaviteľných políc až po automatické programy, ktoré vám vyberú ten najvýhodnejší umývací cyklus. Umývanie riadu nikdy nebolo jednoduchšie - Bosch vždy dokonale umyje každý váš tanier.

10 rokov záruky na plášť umývačky

Vďaka našim kvalitným materiálom a perfektnému spracovaniu poskytujeme k našej štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku SMV46KX01E a splníte všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.


Dávkovací asistent

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentovi spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru a váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete zbytočne plytvať tabletami.


Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným výsuvom. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vyberanie košov. Poskytuje dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.


Menej vody, menej energie, ale väčší výkon

ActiveWater je revolučná preplachovacia technológia, vďaka ktorej získate maximum z každej kvapky vody. Vďaka cielenému rozloženiu vody, optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšiemu ohrievaniu a vyššej výkonnosti čerpadla, ktoré zaisťuje dokonalejšiu cirkuláciu vody, žiadna kvapka vody nepríde nazmar. Znížením spotreby vody a energie SMV46KX01E znižuje negatívny dopad na životné prostredie a pomôže vám ušetriť peniaze na vaše bežné výdavky.


Dostatok miesta pre všetok váš každodenný riad a ešte niečo navyše...

Tento flexibilný systém košov VarioFlex je v hornom koši charakteristický štyrmi posuvnými časťami s dvoma sklopnými priehradkami a dvomi zásuvkami. Vďaka štyrom polohovateľným tŕňom v spodnom koši je tu tiež miesto pre väčšie hrnce, panvice a taniere. Pri napĺňaní umývačky môžete teda navždy zabudnúť na narážanie hrncov pri opakovaných pokusoch ich naukladať do umývačky!


Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Výsuvná príborová zásuvka Vario nahrádza klasický kôš na príbory a tým uvoľní veľa miesta v spodnom koši. Zásuvka sa skvele hodí na ukladanie príborov, ale aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tejto tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espreso. 


Bosch SMV46KX01E – umyté a usušené 3× rýchlejšie

Ak stlačíte tlačidlo VarioSpeed Plus, skráti sa čas umývania až o 66 %. Dĺžka skráteného času sa okamžite objaví na displeji. Výsledkom je optimálne čistý, žiarivý a suchý riad v najkratšom možnom čase. Bosch SMV46KX01E je ideálna voľba, ak potrebujete umyť veľké množstvo riadu a skla čo najrýchlejšie.


Jedno plus v hygiene

Funkcia HygienaPlus je ideálna na umývanie riadu a kuchynských potrieb, pri ktorých sú kladené vysoké požiadavky na maximálnu hygienu. Počas fázy oplachu sa na 10 min. zvýši teplota až na 70° C. Tým dôjde k odstráneniu až 99 % všetkých baktérií a mikróbov. 


Informačné bodové osvetlenie

Farebný bod premietaný na podlahu vás informuje, či je vaša vstavaná umývačka stále v prevádzke alebo či už svoju prácu dokončila.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY57
Produktové číslo:  SMV46KX01E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12