Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch MSM 67140

4,9 78 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MSM 67140

Tyčový mixér Bosch MSM 67140 Lifestyle

Multifunkčne použiteľný tyčový mixér Bosch si nájde svoje stále miesto v každej kuchyni, pritom s ním hravo vytvoríte celý rad mixovaných nápojov, zeleninových kaší, dipov aj drveného ľadu do vašich obľúbených nápojov. Mixéru nechýba ani nádoba so sekáčikom, ktorý si poradí s bylinkami, semienkami aj orechmi. Mixér je vybavený štvorkrídlovou čepeľou a motorom s príkonom 750 W. Pre extra veľký výkon využijete turbo rýchlosť. Rýchlosť upravíte prostredníctvom 12 nastaviteľných stupňov. Pridanou hodnotou je aj ochrana proti nechcenému striekaniu surovín v priebehu mixovania, ktorá vám uľahčí prípravu horúcich pokrmov. Zatiaľ čo vás tyčový mixér poteší svojím vzhľadom, kvalitné materiály prispejú k jeho dlhej životnosti. Výrobca pri výrobe tyčového mixéra Bosch použil nerez.

Hlavné vlastnosti ponorného mixéra Bosch MSM 67140

  • Ponorný mixér Bosch je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Má 12 dostupných úrovní rýchlosti
  • Na extra výkon zapnete turbo rýchlosť
  • Na výrobu nohy tyčového mixéra slúži nerez
  • Ponorný mixér Bosch MSM 67140 má príkon 750 W
  • Nadstavce sa dajú pohodlne umyť v umývačke
Tyčový mixér Bosch MSM 67140 Vlastnosti/technológia
Tyčový mixér Bosch MSM 67140 Diaľkový ovládač

Ponorný mixér Bosch je charakteristický pre svoju multifunkčnosť

V balení ponorného mixéra Bosch MSM 67140 vás určite príjemne prekvapí tiež rozmanité príslušenstvo na rôznorodé využitie. Pomocou sekáčika rýchlo pripravíte pesto z byliniek, rozomeliete semienka a orechy alebo nasekáte zeleninu na kúsky. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, kde pohodlne spracujete všetky ingrediencie. Sekáčik je vyzbrojený takým výkonom, že s ľahkosťou nadrví všetko v zamrznutom stave. Výhodou tyčového mixéra je úzka mixovacia noha pri nadstavci, ktorá vám pomôže s mixovaním aj v pohároch s úzkym hrdlom. Ponorný tyčový mixér je od výrobcu vybavený aj praktickou mixovacou nádobou. Zároveň vás poteší, že je príslušenstvo vhodné do umývačky.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie, vákuovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 750 W
Počet rýchlostí 12
Kód:  EAV4271l
Produktové číslo:  MSM67140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06