Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

4,5 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
148,90 €

ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

Základná doska ASUS ROG STRIX B550-A GAMING s päticou AMD AM4 a čipovou súpravou AMD B550 poskytne potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou, takže vám umožní vyťažiť zo svojej počítačovej zostavy maximum. Je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Výnimočný vzhľad podčiarkuje strieborno-biela povrchová úprava a estetika inšpirovaná cyberpunkom. Doska ASUS ROG STRIX B550-A GAMING je vybavená robustným hardvérom i intuitívnym ROG softvérom a je pripravená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

  • Základná doska ASUS ROG STRIX B550-A GAMING pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový zvuk SupremeFX 7.1 High Definition Audio
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje pre personalizáciu centralizovanú kontrolu
  • Formát ATX

Špičkovo riešené napájanie a diagnostika dosky ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

Matičná doska ASUS ROG STRIX B550-A GAMING poskytuje robustnú dodávku energie pre pohon Ryzenových jadier, komplexné chladenie a podporu rýchlejšej pamäte. Špičkové tlmivky a odolné kondenzátory sú navrhnuté tak, aby odolávali extrémnym teplotám a poskytovali vyšší výkon, než priemyselný štandard. Šesťvrstvová základná doska plošných spojov dosky ASUS ROG STRIX B550-A GAMING rýchlo odvádza teplo z VRM a zlepšuje celkovú stabilitu systému. Patentovaný I/O štít je vykonaný v elegantnej matnej čiernej farbe a je dodávaný vopred namontovaný, čo uľahčuje inštaláciu. Štyri integrované LED diódy indikujú na doske ASUS ROGSTRIX B550-A GAMING stav napájania a akýkoľvek problém s CPU, pamäťou, grafickou kartou alebo bootovacím zariadením.

Konštrukcia dosky ASUS ROG STRIX B550-A GAMING pre maximálny chladiaci výkon

PC základná doska ASUS ROG STRIX B550-A GAMING je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4 alebo UEFI BIOSu. M.2 slot je vybavený špeciálnym chladičom, ktorý udržuje SSD na optimálnej prevádzkovej teplote.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

Dvojkanálová pamäťová architektúra s optimalizovaným smerovaním Daisy Chain sa skladá zo štyroch slotov DIMM pre pamäť DDR4 s najvyššou frekvenciou 4 800 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Pre externé zobrazovacie zariadenia sú pripravené porty HDMI a DisplayPort.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS ROG STRIX B550-A GAMING 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhrania M.2 v režime SATA aj PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5 GB Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS LANGuard zariadi ochranu proti prepätiu LAN, úderom blesku a statickým výbojom. Pre pripojenie periférií a dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gbps je na doske ASUS ROG STRIX B550-A GAMING k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

ASUS ROG STRIX B550-A GAMING ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenie prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headera. Intuitívne rozhranie Sonic Studio podporuje virtuálny priestor pre náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. S ROG SupremeFX 7.1 High Definition Audio s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.



Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb550r1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB15J0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06