Obnoviť stránku

ASUS DRW-24D5MT čierna retail

4,6 68 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

ASUS DRW-24D5MT čierna retail

Hľadáte DVD mechaniku, ktorá vám umožní uchovať dáta bezpečne a naozaj dlhodobo? S touto mechanikou sa stane aj to možné vďaka podpore zápisu na M-Disc. Spoľahnúť sa môžete na jej rýchlosť zápisu 24×, s ktorou prenesiete dáta na DVD už behom niekoľkých minút. Technológiou E-Green ušetrí až 50 % energie inteligentným ukončením procesov, ktoré nie sú práve používané. Hravo si poradí aj s dvojvrstvovými médiami a ich napaľovaním. Krabicová verzia obsahuje okrem mechaniky tiež softvér na vypaľovanie a ešte niečo navyše. 

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora zápisu na M-Disc na dlhodobé uchovanie dát
  • Rýchly zápis dát až 24 × šetrí čas
  • Úspora energie s technológiou E-Green
  • Vyššie zabezpečenie súborov
  • Možnosť využitia dvojvrstvových médií (DL)
  • Elegantné čierne vyhotovenie s čistými líniami
  • Krabicová verzia retail s bonusom

Uchovajte bezpečne spomienky

Máte obavy, aby ste neprišli o dáta, ktoré ste zálohovali? S klasickými médiami sa to bohužiaľ stať môže, nosiče sú citlivé na vonkajšie podmienky a časom môže dôjsť k poškodeniu ich vrstvy. S novou technológiou zápisu do odolného polykarbonátového materiálu M-Disc dáta ľahko odolajú vysokým teplotám, svetlu i vlhkosti. S touto patentovanou vrstvou neprídete o žiadne dôležité informácie ani spomienky. 

Užite si výhody

Získajte s mechanikou tiež niečo navyše, čo naozaj využijete. Spolu s verziou získate v rámci softvéru funkciu Disc Encryption II, s ktorou svoje dáta ochránite pred nežiadúcim prečítaním. Citlivé súbory s ňou jednoducho zaheslujete alebo úplne skryjete, takže sa k nim nikto nepovolaný nedostane. Tešiť sa môžete aj na polročný prístup k ASUS Webstorage, s ktorým bude akákoľvek záloha či zdieľanie dát hračkou. Ste zároveň hrdým majiteľom zariadenia so systémom Android? Potom sa vám bude páčiť ďalšie vychytávka od Asus, ktorá je ušitá priamo na mieru. Aplikácia Nero BackItUp jednoducho zazálohuje vaše dáta na zariadenie do počítača alebo na SD kartu.  

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát DVD
Typ mechaniky DVD-RAM
Kód:  GM694k5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90DD01Y0-B20010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09