Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

4,7 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

Amazon predstavuje už 3. generáciu inteligentného domáceho asistenta Echo Dot. Tento šikovný reproduktor prevzal všetky funkcie z minulého modelu, takmer totožné zostalo aj samotné rozvrhnutie ovládania, avšak veľkou zmenou prešiel dizajn a zvuk v podobe nového reproduktora. Rovnako ako s predchádzajúcou generáciou Amazon Echo Dot, budete prostredníctvom umelej inteligencie Alexa a hlasových príkazov prehrávať hudbu, ovládať prístroje inteligentnej domácnosti, telefonovať, čítať audioknihy a mnoho ďalšieho. Tiež si budete môcť vychutnať streamovanú hudbu prostredníctvom Amazon Music, Spotify, Pandora a ďalších podobných služieb. Vďaka vylepšenému reproduktoru bude zvuk bohatší a hlasnejší.

Kľúčové vlastnosti inteligentného domáceho asistenta Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

  • Vylepšený reproduktor (1,6") a dizajn
  • Hlasová asistentka s umelou inteligenciou Alexa
  • Kompatibilný s viac než 60000 zariadeniami
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz
  • Bluetooth a 3,5 mm audio jack
  • Ovládanie pomocou hlasových príkazov
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Intuitívne ovládanie
  • Rozmery: 99 × 99 × 43 mm

Amazon Echo Dot 3. generácie vám uľahčí život

Alexa je navyše stále múdrejšia a pridáva nové funkcie – teraz sleduje vaše denné aktivity, umožňuje hrať hry a mnohé ďalšie. Celkom zvláda viac ako 50 000 funkcií a príkazov. Okrem toho ponuka sa stále rozširuje a aktualizuje, ponuku funkcií nájdete v aplikácii Alexa. S Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone môžete umelú inteligenciu dostať úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Zariadenia Echo Dot môžete párovať medzi sebou alebo ich pripojte k svojim Bluetooth reproduktorom alebo pomocou 3,5 mm jack konektora. Reproduktor samozrejme podporuje WiFi v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz.

Alexa plní vaše želania

Pomocou Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone a umelej inteligencie Alexa si môžete zjednodušiť každodenný život. Nastavte si budík, upozornenia, vytvárajte nové položky v kalendári a rôzne pripomenutia. Jednoduchými príkazmi tiež zistíte aktuálnu predpoveď či správy. Možnosti Alexy sú takmer nekonečné a splnia každé vaše želanie. Amazon Echo Dot Sandstone je kompatibilný s viac ako 60000 SmartHome zariadeniami, vrátane svetiel, termostatov, televízorov a mnoho ďalších.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie okien, dverí, brán, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Distribúcia US, UK

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 4
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  AME1018g

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09