Obnoviť stránku

BAYLIS & HARDING Sada šumivých gúľ do kúpeľa Beauticology Unicorn, 5 ks

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BAYLIS & HARDING Sada šumivých gúľ do kúpeľa Beauticology Unicorn, 5 ks

Nechajte sa uniesť do sveta rozprávok pomocou pastelových jednorožcov s touto magickou sadou šumivých gulí. Táto kozmetická sada BAYLIS & HARDING Sada šumivých gulí do kúpeľa – Beauticology Unicorn obsahuje 5 ks šumivých gulí. Rad Unicorn je inšpirovaný mýtickými jednorožcami a kúzelnými dúhami pastelových farieb. Môže to byť praktický darček, ktorý určite poteší každého, kto si potrpí na večerné horúce kúpele. Šumivé gule sa vhodia pod tečúcu vodu, a tým vaše telo zahalia do príjemných tónov obľúbených cukroviniek. Spoločnosť Baylis & Harding, založená v roku 1970, je rodinný podnik so sídlom v srdci Anglicka. Od skromných začiatkov sa spoločnosť vypracovala až k cenovo dostupným luxusným výrobkom.

Kľúčové vlastnosti sady šumivých gulí do kúpeľa BAYLIS HARDING, 5 ks

  • Sada šumivých gulí do kúpeľa bez parabénov
  • Vhodné pre vegánov
  • Sada je inšpirovaná mýtickými jednorožcami a kúzelnými dúhami pastelových farieb
  • Sada Baylis & Harding je cenovo dostupný luxusný výrobok
  • Sada šumivých gulí do kúpeľa je praktický darček pre milovníkov večerných horúcich kúpeľov

Použitie:
Zo šumivej gule sa najprv odstráni všetok obalový materiál, potom sa vhodí do teplej vody a vy si tak môžete vychutnať dokonalý odpočinok. Krásne uvoľňuje a revitalizuje. Produkt, prosím, neužívajte vnútorne. Ďalej sa vyhnite kontaktu s očami – ak sa výrobok dostane do očí, dôkladne ich vypláchnite vodou.


Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL7869
Produktové číslo:  17854102590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17