Obnoviť stránku

BAYLIS & HARDING Sada so sviečkou a starostlivosťou o telo 4 ks - Fík & granátové jablko

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BAYLIS & HARDING Sada so sviečkou a starostlivosťou o telo 4 ks - Fík & granátové jablko

BAYLIS & HARDING predstavuje luxusnú veľkú darčekovú súpravu, ktorá poteší nejednu ženu. Set obsahuje všetko na úplne dokonalé domáce spa.  Tešiť sa môžete na penu do kúpeľa, bez ktorej sa žiadna vaňa nezaobíde, sprchový krém, ošetrujúce mlieko na ruky a telo a samozrejmosťou je vonná sviečka. Vôňa sladkej divokej figy a šťavnatého granátového jablka pomôže uvoľniť a zrelaxovať vaše telo aj myseľ. Set kúpeľovej kozmetiky je ideálnym tipom na darček. Všetky prípravky spoločnosti BAYLIS & HARDING sú oslobodené od zaťažujúcich parabénov a živočíšnych derivátov. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady starostlivosti o telo so sviečkou BAYLIS & HARDING – Figa & granátové jablko

  • Veľký kozmetický set BAYLIS & HARDING na domáce spa
  • Súprava obsahuje penu do kúpeľa, sprchový krém, mlieko na ruky a telo aj vonnú sviečku
  • Starostlivosť o telo Figa & granátové jablko prevonia vašu pokožku sladkými ovocnými tónmi
  • Set je ideálnym tipom na darček
  • Produkty BAYLIS & HARDING neobsahujú parabény a živočíšne deriváty
  • Prípravky nie sú testované na zvieratách
  • Produkty neobsahujú plastové mikroperličky
  • Výroba kozmetických produktov je zameraná na udržateľnosť

Doprajte si horúcu zimný kúpeľ s BAYLIS & HARDING

Nechajte sa rozmaznávať bublinkami voňavej peny BAYLIS & HARDING. S jej pomocou si vykúzlite spa v pohodlí vášho domova. Napustite si plnú vaňu horúcej vody, pridajte poriadnu dávku kúpeľovej peny Figa & granátové jablko a relaxujte. Pena pomôže uvoľniť nielen vaše telo, ale aj myseľ. Vaša pokožka bude po takejto dávke obnovujúcej procedúry oddýchnutá, čistá a prevoňaná sýtou ovocnou vôňou.

Aplikácia:
Požadované množstvo kúpeľovej peny vlejte do kúpeľa a napeňte.

Sprchový krém BAYLIS & HARDING zmyje nečistoty a prevonia pokožku

Sprchový krém BAYLIS & HARDING zaistí, že sa po každodennom náročnom pracovnom dni budete do sprchy priamo tešiť. Ovocná vôňa figy a granátového jablka v kombinácii s kvapkami horúcej vody vaše telo zaručene uvoľní.

Aplikácia:
Sprchový krém naneste rovnomerne na pokožku pomocou hubky alebo dlaní, napeňte a dôkladne opláchnite vodou.

Obnovujúce mlieko BAYLIS & HARDING na ruky a telo

Obnovte unavenú pokožku celého tela aj rúk pomocou voňavého mlieka BAYLIS & HARDING. Prípravok revitalizuje pokožku potrebnou dávkou hydratačných zložiek. 

Aplikácia: 
Mlieko nanášajte na pokožku podľa potreby, starostlivo vmasírujte. 

Zloženie

BATH BUBBLES: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNÉSIUM NITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4. SHOWER CREME: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNÉSIUM NITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4. HAND & BODY LOTION: AQUA (WATER, EAU), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLYCERÍN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOPHENONE-4, LINALOOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Pena do kúpeľa, Sprchový krém, Sviečka, Telové mlieko
Kód:  KSDS1726
Produktové číslo:  017854110328
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07