Obnoviť stránku

Bavarian Edge

4,4 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bavarian Edge

Tiež radi trávite čas v kuchyni, pripravujete obľúbené pokrmy, ale vaše nože štrajkujú? Nedarí sa vám nakrájať mäkkú paradajku na kolieska a vaša zelenina na obloženej mise vyzerá ako po výbuchu? Tupý vrúbkovaný nôž a čerstvé pečivo vám znepríjemňujú každodennú prípravu? Hoďte také starosti za hlavu a kúpte si túto špičkovú a hlavne cenovo dostupnú dizajnovú brúsku Bavarian Edge! Tento profesionálny pomocník nesmie chýbať v žiadnej kuchyni.

Kľúčové vlastnosti brúsky na nože Bavarian Edge

  • Profesionálna brúska za skvelú cenu
  • Zvládne ostriť, brúsiť a leštiť všetky typy nožov
  • Extrémne odolné vyhotovenie brúsky na nože Bavarian Edge
  • Wolfrámovo-karbidové brúsne tyče
  • Technológia X-Cross sa prispôsobí všetkým ostreným nástrojom
  • Kompaktná a flexibilná brúska na nože

Profík, ktorý si so všetkým poradí. To je brúska na nože Bavarian Edge

Brúska na nože Bavarian Edge v priebehu okamihu zvládne nabrúsiť akýkoľvek nôž. Či už je to klasický nôž s obojstranným ostrím, jednostranným alebo skoseným ostrím, vďaka technológii X-Cross sa táto brúska prispôsobí pokojne aj sekáčiku. A vrúbkovaný nôž na pečivo? Žiadny problém. Stačí pár prieťahov cez wolfrámovo-karbidové brúsne tyče a môžete sa s úsmevom pustiť do prípravy obľúbených pokrmov. Nevyhadzujte staré a tupé nože, jednoducho ich s brúskou Bavarian Edge znovu naostrite.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ Mechanická

Rozmery

Dĺžka 15,5 cm
Šírka 95 mm
Kód:  MSP19003
Produktové číslo:  M17471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14