Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Battlefield Hardline – PS4

4,1 10 hodnotení

Battlefield Hardline – PS4

Vitajte na novom ihrisku

Splňte si svoj sen v úlohe policajta alebo zločinca. Tento akčný titul je kombináciou intenzívneho systému hry pre viacerých hráčov a emotívneho príbehu, ktorý sa svojím štýlom blíži moderným televíznym kriminálkam.

Dráma na vlastnej koži

V dramatickej kampani pre jedného hráča sa ujmete úlohy mladého detektíva Nicka Mendozy, ktorý sa vydáva do súkromnej bitky naprieč celou krajinou s cieľom pomstiť sa za zradu bývalým parťákom. Producenti zo štúdia Visceral sľubujú pekelne hustú atmosféru.

žhavý mulťák vás nadchne

V nových režimoch pre viac hráčov, ako sú napríklad Lúpež (Heist) alebo Rescue (Záchrana), je vašou úlohou chytať kriminálnikov, vylupovať sejfy a zachraňovať rukojemníkov podľa toho, na ktorej strane zákona stojíte.

Hlavné prvky a hrateľnosť

Režim hry pre viac hráčov v štýle série Battlefield - Typická rôznorodosť, skvelá atmosféra a strategický systém tímovej hry značky Battlefield vstupujú na novú pôdu drsného aj príťažlivého sveta, kde polícia vedie bitky so zločincami.

Dramatický režim pre jedného hráča - Mnohonásobne ocenené vývojové štúdio Visceral, ktoré má na konte sériu Dead Space™, prestavuje v hre Battlefield Hardline inovatívny dramatický príbeh v štýle moderných televíznych kriminálek.

Deštrukcia centra mesta - Vystrielajte podzemnú pestiareň, vyhoďte do povetria bankový trezor alebo premeňte autosalón v Los Angeles na hromadu trosiek. Pestré lokácie mestského prostredia sú moderné, sexi a umožňujú rozsiahlu deštrukciu.

Technické hračky a zbrane - Hrajte sa s obrovským arzenálom zbraní určených primárne pre armádu a ďalším vybavením ako sú brokovnice s upilovanými hlavňami, kladky alebo lezecké háky. Toto špeciálne vybavenie možno použiť kdekoľvek na všetkých mapách, čo prispieva k chaotickosti a nepredvídateľnosti priebehu boja.

Chaos na cestách aj vo vzduchu - Pošlite vzduchom posily svojmu tímu na druhom konci mapy, zničte protivníkov agresívnym zásahom na ceste alebo utečte obťažkaní korisťou policajtom na motorke. Hra v pozemných aj vzdušných dopravných prostriedkoch je v Battlefielde Hardline rýchla, zbesilá a hlavne nevšedná.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Military, Historické epochy
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Násilie, Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Battlefield

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová
Kľúč pre PS Store

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2015
Mesiac vydania Marec

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Platforma pre VR PlayStation 4
Kód:  MSX093
Produktové číslo:  1013602
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13