Obnoviť stránku

Battlefield 4 – Xbox One

4,9 8 hodnotení

Battlefield 4 – Xbox One

neporovnateľná kvalita

Maximálny zážitok

Battlefield 4 je akčným hitom a nastavuje latku všetkým ostatným hrám. Len tu zažijete chvíle, kedy sa prakticky stierajú rozdiely medzi hrou a pocitom reálneho prostredia bojovej vravy. Výkon vášho nabušeného stroja sa naplno prejaví v novom engine Frostbite 3, ktorý sprostredkuje neporovnateľnú vizuálnu aj zvukovú kvalitu a vytvorií úplne jedinečné animácie.

Battlefield 4

kampaň

Domov je ďaleko

Vo štvrtom pokračovaní nájdete impozantnú kampaň pre jedného hráča, ktorá začína vo chvíli evakuácie vysoko postavených občanov z mrakodrapu v Šanghaji. Cesta domov rozhodne nebude prechádzka ružovým sadom. Na pomoc našťastie máte plný arzenál vojenskej techniky a nechýba ani možnosť dávať pokyny svojej jednotke.

dynamické prostredie

Využívajte k boju svoje okolie

Nová technológia zvaná Levolution premení v reálnom čase krajinu v interaktívne prostredie reagujúce na každý váš pohyb. Môžete vypnúť elektrinu v celej budove a alebo ju rovno pomocou C4 poslať k zemi.

Battlefield 4

multiplayer

Rozsiahla hra viac hráčov

Intenzívnych bitiek v multiplayeri sa zúčastní až 64 hráčov súčasne na úplne nových mapách. Staňte sa kráľom na zemi, vo vzduchu i na mori a nájdite si vlastnú cestu k víťazstvu.

Grafická bomba

Autentické spracovanie hráčov

Všetko sa odohráva v precízne vymodelovanom prostredí s hromadou detailov. Tešte sa na reálne spracované tváre postáv a efektnú prácu so svetlom. Jedine s enginom Frostbite 3 dosiahne Battlefield 4 herný zážitok, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa pohltiť veľkolepým vojnovým chaosom, ktorý je možné rozpútať jedine v Battlefieldu.

Battlefield 4

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Stratégia, Strieľačky
Herné prostredie Military

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Battlefield

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO107
Produktové číslo:  1029084
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13