Obnoviť stránku

Tatonka Barrel M, titan grey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tatonka Barrel M, titan grey

Odolná, praktická, ľahká - to je taška s legendárnym bizónom v logu. Cestovná a športová taška Barrel od firmy Tatonka nadchne aj tých najnáročnejších cestujúcich, ktorí ocenia predovšetkým kvalitné spracovanie vysoko odolných materiálov Tarpaulin 1000 a Textreme 6.6. Dostatočne veľký vstup do hlavného priestoru vám vždy umožní rýchlo nájsť to, čo hľadáte. Pre malé veci môžete použiť všitú kapsu zo sieťoviny zo spodnej strany hlavného veka alebo vrecko na boku tašky. Súčasťou tašky je aj štítok s menovkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Široké popruhy batohu pre pohodlné nosenie na chrbte
  • Pogumované rukoväte pre rýchlu a jednoduchú prepravu tašky
  • Sieťová kapsička vo vnútri tašky na drobné predmety
  • Odolný a vodotesný povrch

Nezničiteľný Tarpaulin 1000 a Textreme 6.6

Tieto materiály sa vyznačujú ich kvalitou, trvanlivosťou a predovšetkým pevnosťou, a preto sú dokonalým základom pre výrobu športových a cestovných tašiek. Horná pogumovaná vrstva odpudzuje vodu a nečistoty a obsah tašky je vždy v bezpečí. Špeciálna konečná úprava zabezpečuje hladký povrch, ktorý sa veľmi ľahko čistí. Všetko je doplnené robustným zipsom s dvoma jazdcami.

Hmotnosť:
1,5 kg

Kód:  SPTif2143
Produktové číslo:  4013236044232

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07