Obnoviť stránku

Barista & Co porcelánový dripper na kávu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barista & Co porcelánový dripper na kávu

Milujete vôňu a chuť filtrovanej kávy? Vyskúšajte keramický dripper Barista & Co. Od prvého okamihu sa stane vaším skvelým pomocníkom, vďaka ktorému bude príprava filtrovanej kávy jednoduchá a výsledok bude stáť za to. Pretože je dripper vyrobený z porcelánu, ktorý vedie teplo, zachováva si káva všetky svoje chute a svoju vôňu. Prevonia vám celý byt a ranné vstávanie sa stane príjemnejším. Má základňu pre jednoduché umiestnenie na šálku, tak káva pretečie iba do šálky. Dripper je dodávaný s odkvapkávacou miskou, pre jednoduchú údržbu čistoty v kuchyni. Po uvarení skvelej kávy, dipper ľahko umyjete. 

Kľúčové vlastnosti

  • Na prípravu filtrovanej kávy aj čaju
  • Dodávané s tanierikom na odkladanie
  • Vyrobené z keramiky

Tipy na prípravu lahodnej kávy

Použite kávové filtre s veľkosťou 3 (môže byť aj 4). Dripper s filtrom postavte na kávovú šálku. Do filtra nasypte jemne namletú kávu. Odporúčané množstvo je 7 g (15 ml) na 100 ml vody. Priveďte vodu do varu a nechajte 3 – 4 minúty odstáť. Nalejte malé množstvo vody na filter – pomaly, krúživým pohybom. Pri čerstvo namletej káve vidíte jej vykvitanie – káva absorbuje vodu. Po 15 sekundách nalejte požadované množstvo vody – pohybom v špirále, od vonkajšej hrany do stredu. Pomalým liatím bude výsledná káva silnejšia. 

Rozmery: 13,2 × 13,6 × 13,6 cm

 

Parametre a špecifikácia

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača Klasický
Kapacita v šálkach 2
Filter Papierový
Kód:  BARCO008
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  BARCO008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17