Obnoviť stránku

Barbie sukne a nohavice - tygrované

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie sukne a nohavice - tygrované

Bábika Barbie sa teší záujmu dievčat všetkých vekových kategórií už celý rad rokov a už niekoľko generácií dievčatiek a slečien s radosťou očakáva ďalšie prírastky a doplnky do svojej zbierky. Rovnako ako ich majiteľky miluje Barbie módu a rada sa oblieka. Snúbi najnovšie módne trendy sa svojím štýlom a fantáziou. Nádherná kolesová sukňa s tigrím vzorom predstavuje jej osobitný štýl. Je strihaná podľa najnovších trendov, z moderného materiálu a v módnej farbe. Skvele sa hodí k jej ďalším kúskom oblečenia. V jedinečnom outfite je tak bábika Barbie pripravená na ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo.

Kľúčové vlastnosti tigrovanej sukne pre bábiku Barbie

  • Trendy oblečenie pre bábiku Barbie
  • Originálne kolesové sukne s tigrím vzorom
  • Z moderného materiálu s módnymi prvkami
  • Kombinovanie a ladenie outfitov
  • Podpora predstavivosti detí

Skvelý darček pre malé návrhárky

Malé ratolesti sa pri hre môžu vžiť do skutočného sveta módnej návrhárky, určiť si svoj vlastný štýl a vymýšľať rad situácií a zážitkov s obľúbenými bábikami Barbie. Pri kombinovaní a ladení outfitov si užijú veľa skvelej tvorivej zábavy. Zároveň si rozvíjajú svoju predstavivosť a zmysel pre dizajn. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. Urobte radosť svojej malej slečne a kúpte jej túto módnu tigrovanú sukňu, ktorá Barbie krásne pristane.
Obsah balenia:
Tigrovaná sukňa pre bábiku Barbie

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAif6344d
Produktové číslo:  ASRT0887961608083

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01