Obnoviť stránku

BANQUET Variato Fiore5 A03884

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Variato Fiore5 A03884

Jedným z nenahraditeľných kuchynských pomocníkov je pre každú kuchárku kvalitný ostrý nôž. Taký, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť, či už potrebuje odkrojiť chlieb či nakrájať cibuľu. Bezúspešné šmidlání tupým nástrojom po potravine spôsobuje gazdinke nielen časovú stratu, ale varenie sa pre ňu miesto radosti stáva utrpením. Istým riešením je dobrá voľba noža. Ešte lepším riešením potom je dobrá voľba celej sady. Päťdielna sada nožov s nepriľnavým povrchom Variato Fiore je skutočnou trefou do čierneho.

Prečo zrovna Variato Fiore?

  • Vzhledovo efektné, pracovne efektívne výrobok
  • moderný vzhled
  • Ergonomicky tvarované rukoväte
  • Sada obsahuje 5 nožov: kuchársky, na chleba, porciovanie, univerzálne a praktický
  • Dĺžka (cm): 32,5; 32,5; 32,5; 23,5; 19,5
  • Dĺžka ostria (cm): 19,5; 20; 20; 12,5; 9
  • Materiál: čepeľ - nerez, držadlo - plast (guma)
  • Farba: fialovobiele, čepeľ s dekorom fialové kvety
  • Nože nie sú určené na umývanie v umývačke

Efektné a efektívne

Sadou nožov Variato Fiore získate všestrannú pomoc pre zdolanie akékoľvek potraviny. Stačí vybrať z nožov ten vhodný a daná potravina je naporciované raz-dva. Môžete pracovať bez veľkého úsilia, ľahké krájanie a rezanie je zaručené kvalitným ostrím. Ku všetkým týmto skvelým pracovným vlastnostiam zaujmú nože na prvý pohled svojim atraktívnym vzhledom, najmä čepeľou s dekorom fialové kytky. Ostrie nožov sa dobre čistí, avšak bez použitia umývačky, lebo v nej by mohlo dôjsť k poškodeniu dekoru.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov v súprave 5 ks
Kód:  VEPNK013
Produktové číslo:  A03884
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16